Vendégek érkezése esetén nagyobb rendet csinálsz mint
mikor nem jön senki?
Figyelt kérdés
Mondjuk előre bejelenti XY, hogy másnap menne. Neki állsz vadul takarítani? Vagy úgy vagy veled, hogy a "hétköznapi rend" is megfelel, hiszen ez vagyok én, nem tisztaságmániás, de nem is egy trehány alak.
mivel van egy 2 éves fiam nálunk azért mindig akad mit takarítani, néha kicsit elszalad a lakás és ha csak úgy beesik valaki napközben bizony láthat cifrát....alapból viszont úgy gondolom ha vendég jön akkor egy kicsit jobban odateszem magam, pl nekem nem gond ha nyitva van a szennyes és felül van a bugyim, de mondjuk az apósom ezt ne lássa
2010. aug. 16. 14:18
12/19 anonim válasza:
Én nagyobb rendet szoktam tenni... Ez úgy magától jön, de biztos van valami belső indíttatása :D
2010. aug. 16. 14:19
13/19 A kérdező kommentje:
Én minden apróságot bedobálok a szekrénybe, felporszívózok és kész a rend.
A wc és fürdő mindig tiszta, mosogatnivalót se hagyunk el, naponta felmosok (kutyák miatt muszáj).
De amúgy az alap rendnél soha nem csinálnék nagyobbat egy vendég kedvéért. Én olyan vagyok, hogy 1-1 sarokban vagy polcon lehet kupi, én azt szeretem és kész :)
14/19 anonim válasza:
nekiállok ezerrel, mert egyébként vállalhatatlan sokszor a lakás :) nem akarom megmutatni, hogy "ez a trehány vagyok"
15/19 anonim válasza:
Attól függ ki jön. Ha az én barátnőim, vagy a férjem barátai, akkor max. felporszívozók (ha fel kell), és felmosok. Ha mondjuk anyósék, vagy anyuék, akkor jobban takarítok. De ha mondjuk vacsorás vendégek (nemrég a szomszédok jöttek, mi még újak vagyunk),akkor még alaposabban. Bár akkora rumli nem szokott lenni, mivel még csak ketten vagyunk, és általában meló után otthon mindennap pakolászok, takarítgatok egy kicsit. Így nem gyűlik fel.
2010. aug. 16. 14:46
16/19 anonim válasza:
Nálam mindíg rend van.
2010. aug. 16. 14:51
17/19 anonim válasza:
Én például eléggé tisztaságmániás vagyok, nem mondom, hogy naponta, de valahányszor időm nyílik rá, kitakarítok. Általában 2-3 naponta. (Múlt héten viszont egyáltalán nem tudtam takarítani, mára egy hét után tiszta beteg lettem attól, ami itt van :) )
Szóval hozzám jöhet bárki, mindig vállalható a helyzet, max. lekapkodom a száradó ruhákat, mert azok sajnos szem előtt vannak, de nem tudom őket hova tenni...
2010. aug. 16. 20:32
18/19 anonim válasza:
Ha nagy kupi van mert azon a héten elmaradtam a takarítással akkor gőzerővel neki látok, had legyen rend mire jön a vendég, de ha csak "kicsi kupi" van akkor összepakolok és annyi.
2010. aug. 17. 11:18
19/19 anonim válasza:
Természetesen ha várok valakit, előtte kitakarítok ha szükséges, ezzel is megtisztelem a vendéget.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!