Szinte az összes ruhádon rajta van, hogy nem lehet mosógépben centrizni? Mit csinálsz velük mosás után?
jaj hagyd már ezt, a kézzel csavargatás jobban tönkreteszi a ruhát mint a gépi centri.
arra meg sztem senkinek nincs ideje, h 3 napig csöpögjön a víz a ruháiból.
Na, nekem ilyen dillemám nem szokott lenni. Ugyanis nem szoktam a cimkét nézni.:)
Ha ránézésre/fogásra kényesebb anyagról van szó, akkor kézzel kinyomkodom, majd törölközőbe csavarva megnyomkodom, hagyom, hogy a törölköző magába szívja a ruhában levő víz nagyját, majd kiakasztom vállfára.
De ilyen ruhát nem igen használunk. A munkakörünk nem igényli, alapból pedig a kényelmesebb viseletet szeretjük.A férjem "pólós", és én sem szeretem a blúzokat.
első vagyok.
naja, az meg alap, h nem veszek nagyon kényes anyagú ruhákat. persze vannak alkalmi cuccaim, azokat párnahuzatban mosom, de a fene se fog kézzel szenvedni, jobb dolgokra is tudom fordítani az időmet :)
eddig minden ruhám bírta legalább 2-3 évig. egyébiránt pedig kizárólag angol turiból öltözködöm, tehát elvből nem veszek meg ízléstelen, silány kínaiboltos vackokat. amik ugye szétmennek, színt eresztenek 2 mosás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!