Reggelre vizes ablakok?
Sziasztok! Reggelre nagyon bevizesedik az egyik szobánkban az ablak. Belülről. Igyekszem mindig letörölni, de rengeteg víz kicsapódik, nem győzöm minden reggel ezt csinálni, sokáig tart, meg az összes rongyom teljesen átázik, már nem tudom mit csináljak, meg miért is van ez?
A páramentesítő készüléket néztem, egyáltalán erre a problémára megoldás lehet? Kitől tudnám megkérdezni, hogy a vízesedés mitől van, az kéne megszűntetni. Fűtés van ebben a szobában.
Milyen ház, lakás? Milyen a szigetelés? Milyen a fűtés? Abba a szobába teregetsz?
Kérlek, egészítsd ki a kérdésed, mert így érdemben nem tudunk segíteni.
A páramentesítő jó igen, nekem szárító funkciós van. Ha mosok oda teszem elé, pikk-pakk megszáradnak a ruhák. De mondjuk egy vályog háznál ez nem szűnteti meg a problémat.
Konyha le van zárva? Van páratartalom-mérőd? Ablaküveg új, hőszigetelt fajta, vagy valami sima régi? Ha megfogod kézzel, hideg?
Mosás mikor volt? Teregetés hogyan? Fürdőszobaajtó-szellőzés hogyan?
Merthogy az ablakra kicsapódó pára általános iskolai fizikai jelenség.
Az szart se ér.
Olyan 50eFt-os páralecsapatót vegyél.
De napközben nem csapódik le estére?
Egész nap megy ott a fűtés?
Este hány fok van és reggel hány fokra hűl a szoba?
Ajtó nyitva van vagy zárva?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!