Szárítógépbe mindent betesztek?
Tudom, van kismillió ilyen kérdés, de mind régebbi. Arra lennék kíváncsi, hogy az újabb gépekbe, akinek van, mindent betesztek, amit mosógépben is moshattok, vagy csak a cimke alapján száríthatóakat? Vettem egy idei AEG hőszivattyús szárítógépet, ami azt ígéri, hogy a legkényesebb ruhaneműket is biztonsággal száríthatom benne, de azért amire az van írva, hogy ne, azt ne tegyem be.. A legtöbb ruhám H&M, bershka, reserved, stradivarius, sinsay stb ezeknél a H&M kivételével az összesre azt írja, hogy nem lehet. Pedig összetételre ugyanaz mint a másik márka darabja, amit viszont lehet. Így kissé feleslegesnek érzem a vásárlást, mert akkor ezek szerint, ugyanúgy teregetnem kell... A gyerek/baba ruhákkal szintén ez a helyzet, 10ből 2t lehet szárítani.
Nagyon párás, és penészes az új lakásunk, emiatt kellett a gép.
#19: nálunk is megy legalább heti 5x de inkább többet. 3 pici gyerek mellett bőven van mindig mosnivaló.
Villany fogyasztás növekedés elhanyagolhato a pozitívumok mellett.
#23: régiek jelentősen többet fogyasztottak úgy tudom.
Nekünk A++ (hőszivattyús) van, ez az első szárítógépünk.
Az ár nyilván relatív kinek mi sok vagy kevés.
Ha belegondolok négyzetméter áron mennyibe kerül a hely amit a sok hagyományos szárítók elfoglaltak akkor egyáltalán nem drága a legdragabb szárítógép vagy legnagyobb villany fogyasztás sem.
#19: havi ~2000ft-tal növelte a számlánkat, úgy, hogy heti 4-5 alkalommal megy. Nekünk ez bőven megéri
Ha egy páramentesítő menne egésznap, akkor az sokkal többet fogyasztana szerintem, és a párásodás se oldódna meg, illetve a ruháink is ugyanúgy napokig száradnának. Ezzel sokkal egyszerűbb az élet, az őszi-téli időszakban tökéletes.. Amint jó idő lesz, és lehet az erkélyen szárogatni, akkor majd ott fogunk, de rossz időben legalább nem kell azon agyalni, hogy hova rakjam a szárogatót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!