Szárítógép tapasztalatok érdekelnének. Ez tényleg így van?
Nagyobb darabokat nincs lehetőségem kiteregetni helyhiány miatt.
Emellett van egy fehér perzsacicánk, aki miatt - rendszeres fésülés mellett is - még a lelkünk is szőrös, a mosott ruha is.
Többektől tudom,hogy erre remek megoldás a szárítógép, mert az leszed mindent, az állati szőrt is.
Ezért most vettünk egy szárítógépet (még nem hozták ki) és most meg azt hallom, hogy az meg nem szárít úgy, hogy azonnal el lehessen pakolni a cuccokat a szekrénybe.
Igaz ez? Mert ez nekem nagyon komoly probléma, különösen télen.
Jol megszarint mindent. A lepedoket lehet tovabb kell szaritani de ha nem pakolod tul akkor a ruhaid siman megszaradnak.
Az allat szorrol nem tudok mit mondani de en pl gyarkan a zsebemben felejtem a papirzsebkendot ami mosas utan apro darabokra hullik es minden ruhara ratapad. Ha beteszem a szaritoba akkor az osszes lejon roluk es a szuroben osszegyulik.
Gondolom a szorrel is ez tortenik.
Nekem is volt cicám, tele volt a szösztartály a szőrével, a ruhákról eltűnt.
Az hogy milye szárazra szárít beállítás(idő és pénz függő).
Én alap pamut programon használom, a zoknik szoktak nedvesek maradni és a törölközők. Szerencsére ezek pont olyan dolgok amiket kivasalok, hogy ne büdösödjenek és így nem kell gőzölni.
Csak ajánlani tudom a szárítót, a világ legjobb dolga. Sokkal tisztább a lakás, ritkábban kell felseperni mert nincs tele minden szösszel. Esztétikusabb mint a hajtogatható szárítón csüngő ruha.
Sokkal puhábbak lesznek tőle a dolgok.
Kevesebbet kell vasalni, mert ahogy kiszeded még egy harmatnyit nedves és meleg. Összehajtod, kisimítod már ki is vasaltad és meg is száradt.
Nekünk attól függ, hogy mire állítjuk, a miénken három fokozat van, a nevüket nem tudom de a legszárazabb az simán szekrényberakós.
Néha nagy adagnál van, hogy pl a nadrág dereka, vastag pólók nyaka enyhén nyirkos marad, azokat vagy kiterítem valahova max egy órára, vagy ráindítok még egy szárítást a gépben, 10-15 perc alatt szekrénybe pakolható.
Imádom a szárítógépet, nem lenne helyünk teregetni, gyűlöletes házimunka számomra, és allergiásként külön áldás. :D
Köszönöm szépen!
Mindenkit "hasznosnak" jelöltem egy virtuális ölelés kiséretében!:)
A fekete ruhák mindentől fakulnak, évente 1x mi dobunk a mosásba egy színújítót és boldogok vagyunk.
Összemenést nem tapasztaltunk, igaz kb csak pamut ruháink vannak, azoknak pedig mindegy. Gyapjúinkhoz pedig van gyapjú program.
Nem tapasztaltunk még soha ilyet, a fekete ruhák a mosástól jobban fakulnak, össze pedig még nem ment semmi.
(Nagyrészt pamut ruháink vannak, és középáras electrolux mosó-szárítógépünk.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!