Mosogatás során nem töltöm fel vízzel a mosnivalókat, hanem folyó vízben (el-elzárva) mosok el. Igaz, nem várom meg, míg beleszárad a kaja, ha mégis, magát az edényt töltöm fel vízzel. Anyám ettől kiakad, én meg a szennyes víztől. Ti?
Folyóvizes mosogatás.
A medencés mosogatás + öblítés sem fogyaszt kevesebb vizet, mint a folyó víz alatti, főleg ha a lecsorgó mosogatószeres víz a többi edényedet is áztatja.
Nem értem.
Nem töltöd fel vízzel a mosnivalokat, folyó vízzel (elzárva) mosogatsz.
Ezt hogy?
Ha N is töltöd fel, és nem is folyó vízzel.
+1 a mosogatógépnek. Nem muszáj beépítettet használni, lehet venni szabadon állót is mint amilyen egy mosógép.
Mosogatógépnél gazdaságosabb és hatékonyabb nincsen.
Az én anyám is hozta magával ezt a rossz szokását.
Aztán meg csodálkozik, hogy mégsem lehet elsőre rendesen elmosni azt az edényt, ami kicsit kilógott a kakis léből.
És nem jut el a tudatáig, hogy az a trutyi olyan helyre is befolyik pl.: lábosok füle, régi nokedliszaggató foggantyúja, ahonnan marhára nem lehet kimosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!