Ti milyen gyakran mostok ruhákat?
Figyelt kérdés
1-2 naponta vagy hétvégente az egy heti adagot?
(Első sorban azokra gondolok, ahol legalább 2-3-man laknak együtt, tehát több ruha van.)
2020. febr. 22. 17:57
1/11 anonim válasza:
Én szinte egyfolytában mosok, 5 kinti benti macska, plussz kutya is van bent.
5 én vagyunk.
2/11 anonim válasza:
Ketten vagyunk, egy házaspár. Hetente egyszer, ha ágynemű is van akkor néha kétszer. Inkább legyen tele a gép, mert sok kis mosás többet fogyaszt, mint egy nagy.
4/11 anonim válasza:
Heti 2 nap, és mindig annyi adagot amennyi összejött a különböző típusokból - sötét, színes, magasabb hőfokon mosandók.
5/11 anonim válasza:
Ketten vagyunk, kéthetente 4 mosás. 1 ágynemú/törülköző, 1 dolgozós ruha (férjem ács, én kertész vagyok), 2 utcai ruhás mosás megy. Jobb szeretem tele pakolni a gépet, úgy takarékosabb, mint a gyors programok.
Akkor mosok amikor összejön egy adagra való, nem nézem hogy hétvége van vagy nem. De mivel nálunk bőven van hely teregetni, ez nem okoz logisztikai gondot. Amikor lakásban laktunk, ott amíg egy adag meg nem száradt, nem tudtam másikat kimosni mert nem volt hová terítsem.
6/11 anonim válasza:
Ketten vagyunk, de szinte állandóan mosok. Mindig tele a szennyes. Benti kutyus van, plussz mindketten edzünk.
8/11 anonim válasza:
2 macska, 1 törpesün, 1 denevér
9/11 anonim válasza:
Kéthetente nagymosás vasárnap, akkor kb egész nap megy a mosógép
10/11 anonim válasza:
Ketten vagyunk. Heti egyszer, maximum kétszer ha ágyneműt is mosok. A "mosó napon" tulajdonképpen egész nap megy a gép, 4-5 adagot biztos kimosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!