Hol tároljátok a szennyes melltartókat mosásig?
Dehát ott összenyomódnak, sérülnek, törnek.
Nem sajnáljátok őket?
Ennyi erővel nem is szabadna ugye mosógépben mosni őket, csak kézzel.. A legtöbb ember nem ér rá erre. Így, ha már úgyis megtörhet a mosógépben, akkor addig jó a szennyestartóban tárolni. Ha lenne időm, én is mosnám kézzel, de esélytelen, sokkal fontosabb dolgaim is vannak ennél.
Te hogy csinálod, kérdező? :)
Télen az ebédlőasztalon, nyàron kint a tujàkra aggatom őket, de van, hogy a cseresznyefára, hangulatfüggő.
Hol tartanám mégis?A szennyestartóban, mint minden szennyest.
Eszembe sem jutna több kilónyi vizes ruhához hozzálökni és úgy mosni. Nyilván akkor sok embernek azért jön ki a merevítő a melltartóból.
Én vigyázok a holmijaimra.
Nem mindenkinek szükséges merevítős, szivacsos melltartót hordania! :)
LoL ez az újév top kérdése!:D
Hát igen, nem mindenkinek van benne 5kg szivacs és 3 merevítő, hogy valami mell-szerűséget tudjon imitálni!:D
Egy normális melltartó nem törik és nem deformálódik el a szennyestartóban. Ha neked igen, akaszd fel vállfára és rakd a szekrényoldalára, ajtóra stb., amíg kinem mosod.
De kár ennyi anyagot pazarolni a látszatra, mert ha lekerül a faszikád csalódni fog.
Merevítős melltartóm van, de én már szültem/szoptattam, tehàt csak akkor àll úgy a mellem mint 20 évesen, ha négykézlàbra ereszkedek, de kitömni nem szoktam, minek?
Egyébként hasznàlna a fene merevítőset, ha 20 éves lennék, dehàt na!
Nekem eddig egy melltartóm sem "tört" még el, pedig gépben mosom az ég tudja hàny éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!