Hogy szabaduljak meg a lomoktól(leginkább lélekben)?
Sajnos nagyon ragaszkodó, gyűjtögető típus vagyok.
Mindenről eszembe jut valami kedves emlék, ezért képtelen vagyok megválni a felesleges dolgoktól, de mostanra úgy néz ki a ház mint egy raktár és már depressziós vagyok tőle.
Ezer éves ruhák, de mikor szelektálnék, alig dobok ki valamit, mert ez első randin volt rajtam xy-al, ez a xy buliban, érettségin, ebbe hátha belefogyok még, olyan drága volt és még sorolhatnám...
Régi ágyneműkkel, plédekkel, porfogókkal ugyanez. 1000 éves plüssök, de imádtam őket régen, nincs szívem bedobni a kukába, de rengeteg helyet foglalnak. szuvenírek, mágnesek, kis szobrok minden rendszer nélkül a polcokon ugyanez... Na meg imádom a könyveket, sose dobnék ki könyvet, van vagy 1000-1200, nagy része dobozokban a házban.
Már rettenet kupi van, mert tele minden rakodó tér, egy csomó mindennek nincs helye, satyrokban, dobozokban vannak a dolgok. Nem hívok ide senkit, mert már szégyenlem és azt se tudom hol álljak neki... takarítani se lehet így rendesen, mert vannak helyek a házban, amihez nem férek hozzá a dobozoktól.
Hogy kezdjek hozzá? És hogy győzzem le a ragaszkodást?
Kérlek, adjatok tanácsot.
35N
Egy külön helyiségbe kell tenni azokat, amiket 10 éve nem vettél a kezedbe, nem hordtál, stb.
Valóban, tüzet is foghat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!