Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Milyen gyakran fertőtleníted...

Milyen gyakran fertőtleníted a WC-t?

Figyelt kérdés

Pl. Domestos-szal vagy hasonlóval.

Heti 1x elég, ha egyedül élek?

2020. ápr. 25. 14:52
 1/10 anonim ***** válasza:

Ha egyedül élsz, más nem használja és normálisan takarítod a megfelelő szerekkel, akkor minek még külön fertőtleníteni?

Van valamilyen visszatérő fertőzésed, gombád? Mert akkor naponta csináld!

2020. ápr. 25. 14:58
 2/10 A kérdező kommentje:

Higiénia?

Látogató?

Plusz lehet, hogy később lesz egy lakótársam, mert két szobás az ingatlan.

2020. ápr. 25. 15:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Két naponta szoktam. Hetente pedig kívül-belül, plusz deszka és a mögötte, mellette lévő csempét is.
2020. ápr. 25. 15:24
 4/10 anonim válasza:
0%
Én minden kaksi után, ez alap, nagyon fontos a higiénia, főleg a mai világban. Kaki le, aztán hypo kis sikamika aztán öblítés és huss már tiszta is a csésze;
2020. ápr. 25. 15:27
 5/10 anonim ***** válasza:
Heti 2-3x, de nem fullba az egeszet, csak beleontom a Domestost, hagyom azni aztan kitakaritom belul. A tobbi reszere szorofejes Domestost hasznalok, rafujom, otthagyom aztan letorlom.
2020. ápr. 25. 15:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Én egyedül élek, kb. hetente 2-szer fertőtlenítem belül a WC csészét, és kb. egyszer az egészet, azaz az ülőkét, meg a WC-csészét kívül-belül, perem alatt-fölött.
2020. ápr. 25. 15:53
 7/10 anonim ***** válasza:
Én meg sz@rok az egészre...
2020. ápr. 25. 19:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Ketten vagyunk. Kb 3 naponta az ülőkét áttörlöm meg úgy az egészet kívül. Kisikálni meg úgy nagyon heti 1x szoktam.
2020. ápr. 26. 10:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia én minden nap :) domestos+dettol és végén Duck wc géllel illatositom
2020. ápr. 28. 11:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem be van akasztva olyan tisztító, ami minden lehúzásnál lila színű fertőtlenítőt enged magából (bref color aktiv talán). Jó sokat enged, nem is gondoltam volna, minden lehúzásnál oylan, mintha beleöntöttem volna fél flakon fertőtlenítőt. Emelett heti 1x domestosozom alaposan. Amikor nem volt ilyen bref akkor azért gyakrabban, minden este felületesen.
2020. ápr. 29. 05:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!