Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Téli ruhaszárítás? Jó megoldás...

Téli ruhaszárítás? Jó megoldás lehet, ha egy ventillátoros hősugárzót teszek a ruhák alá rövid időre?

Figyelt kérdés

Hiába a fűtés és a szellőztetés, az egész lakás nyirkos a ruháktól, amik alig száradnak, büdösödnek. A fülemen is ruha szárad lassan.

Csak egy ötlet, hogy ruhaszárítás miatt beszereznék egy ilyet

[link] pl

és a szárító alá tenném, mint egy hajszárító, hogy gyorsabban száradjon a ruha, amíg nem melegszik túl a cucc.

Ruha nem lógna rá, nem lenne letakarva, nem érné víz, nem tudna felborulni.

Teraszon iszonyú szaga lesz ebben az időben a ruhának, és a szmog miatt koszosak is, fehér holmi szó szerint fekete.

Nagyon eszement ötlet?

2020. jan. 27. 19:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%
Többet amúgy nem írok ide, semmi értelme kapni a 0%-ot attól teljesen függetlenül, hogy mit írok. Nem tudom, hogy a kérdező szórakozik ennyire jól, vagy valaki más, de további jó mókát neki.
2020. jan. 31. 08:46
 22/24 anonim ***** válasza:
89%

Bár régebbi a kérdés, de nemsokára megint aktuális lehet, hátha hasznos lesz.

Télen kisebb helyiségbe teregettem, és kb. 0,5-1 méterről ventilátoros hősugárzóval fújattam a kiteregetett ruhákra a meleg levegőt kb. fél óráig. Utánna kikapcsoltam, meleg volt bent. Majd vmennyi idő után kiszellőztettem a helységet (a gőzös-fülledt levegőt). Ezt kb.2 szer megcsináltam, és így nagyon hamar száradtak.

A szárítógép is elég sokáig dolgozik, ráadásul több áramot is használ és többé is kerül. Annyi idő alatt így is meg lehet szárítani a ruhákat, csak érdemes ránézni, meg néha forgatni a szárítón a ruhákat. Nekem emeletes ruhaszárítóval így tökéletesen működött.

2020. aug. 30. 11:11
 23/24 anonim ***** válasza:
85%

A ventilátoros hősugárzó nem tud párásítani, az csak meleg vagy hideg levegőt képes fújni.

Ahogy szárad a ruha, az párásít. Azért kell kiszellőztetni, hogy nem tudjon a pára lecsapódni.

2020. aug. 30. 11:16
 24/24 anonim ***** válasza:
79%

Jó kis koleszverzió, de nem szabad várni a szellőztetéssel!

Bekapcsolod, járatod egy ideig, kikapcsolod, szellőztetsz, ha lehet kereszthuzattal, majd visszakapcsolod megint.

Én a fürdőszobába akarok a falra egy ventillátort felszerelni, csak megvárom amíg lemegy az idei ventillátorszezon és kiárusítják. Felrakok a sarokba és körbekergeti a levegőt. A légmozgás a lényeg, vigye ki.

2020. aug. 30. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!