Téli ruhaszárítás? Jó megoldás lehet, ha egy ventillátoros hősugárzót teszek a ruhák alá rövid időre?
Hiába a fűtés és a szellőztetés, az egész lakás nyirkos a ruháktól, amik alig száradnak, büdösödnek. A fülemen is ruha szárad lassan.
Csak egy ötlet, hogy ruhaszárítás miatt beszereznék egy ilyet
[link] pl
és a szárító alá tenném, mint egy hajszárító, hogy gyorsabban száradjon a ruha, amíg nem melegszik túl a cucc.
Ruha nem lógna rá, nem lenne letakarva, nem érné víz, nem tudna felborulni.
Teraszon iszonyú szaga lesz ebben az időben a ruhának, és a szmog miatt koszosak is, fehér holmi szó szerint fekete.
Nagyon eszement ötlet?
Nem sokra mész vele mert a páratartalmat tovább növeli a helyiségben.
Én elektromos (kompresszoros) páramentesítőt Nem páraelszívót) vettem nem olcsó de megoldja a ruhaszárítást és a falak sem penészesednek.
Elméletileg alkalmazhatónak tűnik,de nem tudom a nyirkos levegőt nem e inkább jobban szétfújja a lakásban.
Szerintem 1 szárítógép lenne a megoldás akár használt is.
Utolsó, tök jó, örülök neki.
Nálunk nem szárad 25fokban sem...
Szárítót nem tudok hová tenni
Túl sokat teregettél ki egyszerre.
Pici lakásban ez lesz a következménye.
Csak egy szárítónyit tegyél ki mindig, max. 1 nap alatt megszárad.
Tedd a fűtőtest közelébe vagy a fűtőtestre!
Én inkább elektromos páramentesítővel próbálkoznék, a ventillátoros hőforrás csak párásítja a levegőt, ami miatt még kevésbé fognak száradni a ruhák...
Vagy egy szárítógépet, ismerem a kis ház és a teregetés problémáját, és nálunk ez oldotta meg valóban a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!