Leiyla kérdése:
Van tök jó kis mosógépem felültöltös de nagyon nehezen lehet felnyitni ha lejárt a program. Elég sokat mosok és unom már rángatni? Mi a megoldás?
Figyelt kérdés
2019. nov. 30. 11:57
1/6 anonim válasza:
Kb 1 percig reteszel a rendszer, utána nyílik. Szerelő.
2/6 anonim válasza:
Amikor lejár a mosógép, még kell 1-2 perc, mikorra nyitható.
Ne rángasd, mert tönkreteszed!
Ha viszont neked még azután is zárva van és erő kell a nyitáshoz, akkor szerelőt kell hívni!
3/6 A kérdező kommentje:
Szerelőre nincs szükség jól működik csak erősen kell húzni ilyen fajta csak nekem nincs ennyi erőm
2019. nov. 30. 13:24
4/6 anonim válasza:
Azt írod, jól működik, szerelőre nincs szükség. Ha ezek szerint a mosógép működése neked nem megfelelő, cseréld ki, vegyél másikat! Szerintem más megoldás nincs - vagy ez marad, ami szerinted jó, vagy lesz másik.
5/6 anonim válasza:
" jól működik...csak nekem nincs ennyi erőm"
Akkor vazze, használjál pajszert.
6/6 PéterPálka válasza:
Minden reklám, vagy rossz vélemény nélkül, legalább a típusát megírhattad volna. Akkor esetleg érdemleges választ is tudnék adni. Vannak típusok, amiknél az ajtó reteszelés hamar elromlik, és a csere se hosszú idejű megoldás, mert a retesz konstrukciója rossz. Több ilyennel találkoztam már. Itt csak a konstrukciós hiba kiavítása a megoldás. Ezt persze nem sok szerelő csinálja. A tényleges okot kideríteni már kicsit több gógyi kellene. Neki egyszerűbb betenni az új alkatrészt és felvenni a pénzt. Te pedig 1-2 év múlva újra kezdheted a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!