Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogyan takaríthatnám ki/steril...

Hogyan takaríthatnám ki/sterilizálhatnám a kádat?

Figyelt kérdés

Most költöztem egy új lakásba, és néha szeretek egy jó kis fürdőt venni.. viszont az előző tulajt jó ideje ismerem és a családja rendelkezett körömgombával, meg bőrgombával.. meg egyéb ilyen nyalánkságokkal...

Emiatt kérném segítségeteket

2019. nov. 24. 01:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
42%

Nem tévedek, de nem lenne fair ha vitatkoznék veled.

Vegyész vagyok.

További szép napot!

2019. nov. 24. 14:41
 12/14 anonim ***** válasza:
35%

"A hypó lúgos kémhatású és abban is tévedsz hogy összekevered savval akkor közömbösítik egymást. Nem! Ha például a lúgos hypót összekevered sósavval akkor az egyik legveszélyesebb harcigáz fog felszabadulni!! Klórgáz, ami halálos. "

Èppen azért keletkezik klórgáz, mert a sav és a lúg semlegesíti egymást és EKÖZBEN szabadul fel a klór!

2019. nov. 24. 14:46
 13/14 anonim ***** válasza:
91%

"A hypó nem lúgos, hanem savas."

A hypó lúgos! Méghozzá erősen lúgos. És hogy ne kötözködj, úgy fogalmazok, hogy nátrium-hypoklorit van benne. Ami kiváló fertőtlenítő! Amúgy teljesen jól mondja a négyes válaszoló, csak te tanultad régen a kémiát. De lehet fociztál helyette inkább...

2019. nov. 24. 21:51
 14/14 anonim ***** válasza:
86%
Köszönöm előttem szóló! Bár a "vegyész úr????!!!!" biztosan tudja és állítja hogy a hypó savas.
2019. nov. 25. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!