Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » A zsírkréta mivel jön le a...

A zsírkréta mivel jön le a falról?

Figyelt kérdés
A gyerekeim ott tanulnak rajzolni... :/
2010. júl. 17. 13:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Festéktől függ, de próbáld meg cellux-szal. Hülyén hangzik, de néha működik :-)

Olyan helyen próbáld ki, ahol nem gáz ha véletlenül leszedi a festéket is. Ha nem jön le a festék, akkor pedig mehet a zsírkrétás felületre. Ráragasztod-lehúzod.

2010. júl. 17. 14:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Csiszolópapír!
2010. júl. 17. 15:16
 3/3 anonim válasza:
100%
Lehet, már nem aktuális, de a Dm-ben lehet kapni koszeltávolító szivacsot, dobozban van, és gyerekfirkák vannak az elején. Kimondottan a falat nem írja, de nálunk két 1 méter körüli paca volt, és azt eltüntette, igaz néhol kicsit kikoptatta a festéket is, de legalább az irkafirka nem látszik. Igaz 4 db van a dobozban, és én 3-at felhasználtam a mű eltüntetéséhez. Kicsit be kell nedvesíteni. De csak ajánlani tudom, mert a kézlenyomatokat is szépen leviszi, és a bőr garnitúráról a tintát is !
2010. júl. 27. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!