Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 16 honapos babanak ceruza...

16 honapos babanak ceruza vagy zsirkreta?

Figyelt kérdés
Tesom kisfianak vettem egy szinezot, persze csak hogy firkalgasson, de nem tudom, hogy ceruzat, filcet vagy zsirkretat vegyek melle???
2011. máj. 9. 20:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
filcet ne, mert nem jön ki a ruhából. A legjobb a vastag, háromszög ceruza, mert könnyű megfogni a piciknek de a zsírkréta is jó, csak nehezebb kimosni a ruhákból.
2011. máj. 9. 20:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
vastagceruza vagy zsírkréta
2011. máj. 9. 20:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Én a zsírkrétát biztonságosabbnak találom, mert a ceruza hegyes, és megsértheti vele magát. A ruháját nem nagyon szokta vele összekenni.
2011. máj. 9. 21:55
 4/8 A kérdező kommentje:
koszi szepen a valaszokat!!
2011. máj. 9. 21:56
 5/8 anonim ***** válasza:

szia

egy 16 hóst nem érdekel a színező, inkább sima füzetet vegyél neki, hogy "alkothasson". A zsírkréta sokkal praktikusabb, jobban fog, nem kell hegyezni.

2011. máj. 9. 22:00
 6/8 anonim ***** válasza:
nekünk a ceruza jött be, mert a zsírkrétát megette :(
2011. máj. 9. 22:36
 7/8 anonim ***** válasza:
19 hónapos a kisfiam, a ceruzát és a zsírkrétát is megeszi, szájába veszi, úgyhogy inkább maradunk még jó darabig a mágnestáblánál. Na annak a tollát rágcsálhatja kedvére. :)
2011. máj. 9. 23:59
 8/8 anonim ***** válasza:

Zsirkretat ajanlom!

Az en fiam 22 honapos es kb. 4 honapja kezdett el rajzolgatni. Nagyon szereti :)

2011. máj. 10. 04:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!