2 éves gyereknek (aki most kezd "rajzolgatni") melyiket érdemes venni? Zsírkréta, ceruza vagy filctoll?
szerintem a zsírkréta a legjobb, nekünk az van
a filctollal annyi baj van, hogy könnyen összefirkál vele mindent, a ruháit, saját magát, stb.
Én a 18 hós kisfiamnak háromszög alakú szines cerkát vettem. Úgy tűnik jó döntés volt. A zsírkrétát talán egy pár hónap múlva, filctollat meg kb 1 év múlva tervezek venni, vagy még jóval később.
óvónő anyuka
Filcet akkor, ha nem vagy idegbeteg, és nem zavar, hogy mindent összefilcez, és hogy nem teszi rá a kupakot, filces a keze, ruhája, asztal, minden. Viszont ez fog a legjobban.
A mai ceruzák alig fognak, nagyon halványak, nehezen tud vele rajzolni, viszont tiszta dolog, szerintem a legtisztább, nem nagyon tud vele semmit összekenni.
A zsírkréta is jól hangzana- de a mai zsírkréták szintén mások, mint rég, alig fog, kemény, nehéz vele rajzolni és meg is eheti...
Nekem ez a tapasztalatom.
Ha akar, kap ceruzát, filcet csak akkor, ha ott vagyok mellette.
Viszont imádja azt a kifestőkönyvet, amit csak sima vízzel-ecsettel kell festeni, és a kép színes lesz. Postán lehet kapni, 300 ft körül van. Nagyon praktikus, aranyos, imádják.
Köszönöm mindenkinek!
A Crayola eszközökkel szemezek. Már 1 éves korosztálynak való is van. Vastag filc, zsírkréta, legömbölyített hegyű filc. Elvileg azok könnyen kimoshatók a ruhából (legalább is ezt írták a filcre). Lehet, veszek mindegyikből egy dobozzal, aztán kiderül melyik válik be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!