Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen márkájú zsírkréta és...

Milyen márkájú zsírkréta és színes ceruza van, ami jó is és persze nem a legdrágább?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy hagyjon lenyomatot. A mostani ceruzáknak nincs is színük, azt is csak úgy hagyja a papíron ha erősen nyomjuk rá. Még egy régi márkájú zsírkrétát vettem (ami az én időmben jó volt) és ugyanezt tapasztaltam. Csak a nagyon sötét hagy némi nyomot, de azt is csíkosan. Egyszerűen nem lehet vele színezni. Nem is szívesen rajzolgat a gyerkőc. Inkább a mágnestáblán firkál, az legalább látszik is.
2011. máj. 25. 13:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Ceruzában a Herlitz és a Pelikán biztosan nagyon jó, én is azt veszem a gyerkőceimnek. A színük is nagyon jó, jól fognak és a kialakítása is direkt gyerekkézbe való. Az áraik sem vészesek. Zsírkrétáról nincsen tapasztalatom.
2011. máj. 25. 14:16
 2/6 anonim ***** válasza:

KOH-I-NOOR vastag 6db-os színeseink vannak.

Hagy nyomot rendesen, és mivel vastag, jobban a kicsi kezére áll. (Ha más márkájút veszel, érdemes vastagot keresni. Inkább vegyél kevesebb színből álló készletet, de kicsivel drágábbat, mint sok színűt.)

2011. máj. 25. 14:23
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Igen szerintem is bőven elég a 6db-os.
2011. máj. 25. 14:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia, én a Crayola-t ajánlom. Szép élénk a színük, direkt a kis kezekre van tervezve, és az áruk sem vészes.
2011. máj. 25. 14:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Koh-I-Noor!!

legjobb márka mindneből!

(rajztanár voltam babázás előtt)

2011. máj. 25. 15:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Az első vagyok ismét. Igaza van azoknak, akik a Koh-I-Noor-t javasolják. Tényleg jó márka az is, nekem nem jutott eszembe, amikor írtam, csak amikor később megláttam a boltban.
2011. máj. 30. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!