Elegem van a házimunkából. Hogyan lehetne "izgalmasabbá" tenni?
folyton rámsóznak minden házi munkát nehogy véletlenül pihenjek, csak mert nyáriszünet van és már tökre elegem van. most is el kell mosogatnoom + azt a k**va akváriumot is ki kell mosnom. elveszi az életemet a házimunka. örültem hogy itt a nyáriszünet, de mostmár lassan úgy érzem hogy nehezebb mint az iskola ELEGEM VAN!!!
[link] itt ami a képen látható MINDET EL KELL MOSOGATNOM MINDIG MINDEN NAP MINDEN HÉTEN MINDEN HONAPBAN EGÉSZ ÉLETEMBEN ÉS ELEGEM VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! valaki mondja meg mia halált csináljak h ez ne legyen olyan szenvedés. még ha arra gondolok hogy milyen jó lesz ha kész lessz meg h hamar túl leszek rajta akkoris másnap ugyanaz jön! elegem van.
15/F
ezeket is csinálom mellette.
amúgy köszönöm az egyik válaszolónak :) megmondtam a frankót: az akváriumot nem én kértem úgyhogy nem én takarítom.
király, ennyivel kevesebb.
Ha ez megvigasztal, én magamon kívül 4 emberre mosogatok, mosok, főzök, takarítok, pakolok utánuk, és nekem is elegem van. Ha nem csinálom meg, akkor senki nem teszi meg helyettem
Leszel majd az életben a másik oldalon is. Ha majd azt látod, hogy a feleséged kigürizi a családért a belét, és este hulla fáradtan dől az ágyba, te is el fogod várni a gyerekeidtől, hogy egy-egy házimunkát vegyenek át tőle.
Senki nem halt még bele a mosogatásba.
Vagy ajánld fel anyukádnak, hogy mosogatás helyett inkább porszívózol, meg felmosol.
Én kérdeztem hogy kié az akváriun.Nem volt balhé mikor "megmondtad a frankót"?
Azt elfelejtettem akkor írni,hogy nem uszítani akarlak a szüleid ellen,csak a véleményemet írom:)És ha mégis elmondod nekik hogy más felnőtt milyen véleménnyel van a gyerek gyerekkoráról,akkor azt óvatosan tedd,mert nagy balhé lehet belőle.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!