Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » MOSÓGÉP KEVERŐTÁRCSÁS, kérem...

MOSÓGÉP KEVERŐTÁRCSÁS, kérem szépen valaki segítsen nekem érteni a működését! Egy csomó mindent nem értek. Pl ki varázsolja bele a vizet?

Figyelt kérdés

Én töltöm bele?

Ez ki is öblíti a ruhákat, tehát magába szív vizet?

Ki is nyomja a vizet magából vagy én eresszem ki a mosószeres elhasználtat?

Letöltöttem egy Hajdu klasszikus kézikönyvét de ezek abból nem derültek ki.

Előre is köszönöm szépen!

2019. júl. 24. 18:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Sokféle van ebből is, különösen a szovjetek voltak igen találékonyak. Gyártottak olyat, hogy egy dobozba tették egymás mellé a keverőtárcsás mosógépet meg a kis centrifugát. A mosógéphez néha még időzítő óra is tartozott.
2019. júl. 24. 21:05
 12/15 A kérdező kommentje:

Nem unatkozó troll vagyok hanem még az életemben nem láttam közelről KEVERŐTÁRCSÁS mosógépet.

Valós a kérdés.

Bizonyára ha ide tennének egyet én magam is rájönnék a használatának a módjára de EZ A Website épp azért jött létre hogy ELŐZETESEN tudjunk egymástól kérdezni.

2019. júl. 25. 09:34
 13/15 anonim ***** válasza:
86%

Neked kell a vizet beleltölteni, a mosószert beleszórni, a mosást elindítani, leállítni, használt vizet manuálisan leereszteni (erre való a nyit-zár kapcsoló), öblítővizet, öblítőt beletölteni, öblítős vizet leereszteni, aztán a dögnehéz, vízzel teli ruhákat kicibálni a mosógépből, átgyömöszölni a centrifugába, abban eligazgatni (különben szétrázza saját magát, kimászik alólad), a fedelét lehajtani (ezzel indítod a centrifugát), és addig pörgetni, míg már nem csurog a víz a kifolyókáján. Kábé ennyi.

Szerintem vegyél inkább valami mini automatát, rengeteg kíntól kímélnéd meg vele magad. Keverőtárcsásnál már csak a mosóteknő ósdibb.

2019. júl. 25. 19:34
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

A keverőtárcsást bármelyik multiban kapsz,nem is értem,hogy egy faéknél alig bonyolultabb szerkezetért hogy van pofájuk 30k-t elkérni...

A fiam,amikor koleszos volt,egyszemélyes mosógépe volt,a Metroban vettük 18k körül anno.

Az se rossz,szerintem többet ér,mint a nagy keverőtárcsás(ez is az),és centrifuga is egyben.

Mini mosógép néven keresd.

2019. júl. 25. 22:05
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Ezekre gondoltam...

[link]

2019. júl. 25. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!