MOSÓGÉP KEVERŐTÁRCSÁS, kérem szépen valaki segítsen nekem érteni a működését! Egy csomó mindent nem értek. Pl ki varázsolja bele a vizet?
Én töltöm bele?
Ez ki is öblíti a ruhákat, tehát magába szív vizet?
Ki is nyomja a vizet magából vagy én eresszem ki a mosószeres elhasználtat?
Letöltöttem egy Hajdu klasszikus kézikönyvét de ezek abból nem derültek ki.
Előre is köszönöm szépen!
Nem unatkozó troll vagyok hanem még az életemben nem láttam közelről KEVERŐTÁRCSÁS mosógépet.
Valós a kérdés.
Bizonyára ha ide tennének egyet én magam is rájönnék a használatának a módjára de EZ A Website épp azért jött létre hogy ELŐZETESEN tudjunk egymástól kérdezni.
Neked kell a vizet beleltölteni, a mosószert beleszórni, a mosást elindítani, leállítni, használt vizet manuálisan leereszteni (erre való a nyit-zár kapcsoló), öblítővizet, öblítőt beletölteni, öblítős vizet leereszteni, aztán a dögnehéz, vízzel teli ruhákat kicibálni a mosógépből, átgyömöszölni a centrifugába, abban eligazgatni (különben szétrázza saját magát, kimászik alólad), a fedelét lehajtani (ezzel indítod a centrifugát), és addig pörgetni, míg már nem csurog a víz a kifolyókáján. Kábé ennyi.
Szerintem vegyél inkább valami mini automatát, rengeteg kíntól kímélnéd meg vele magad. Keverőtárcsásnál már csak a mosóteknő ósdibb.
A keverőtárcsást bármelyik multiban kapsz,nem is értem,hogy egy faéknél alig bonyolultabb szerkezetért hogy van pofájuk 30k-t elkérni...
A fiam,amikor koleszos volt,egyszemélyes mosógépe volt,a Metroban vettük 18k körül anno.
Az se rossz,szerintem többet ér,mint a nagy keverőtárcsás(ez is az),és centrifuga is egyben.
Mini mosógép néven keresd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!