MOSÓGÉP KEVERŐTÁRCSÁS, kérem szépen valaki segítsen nekem érteni a működését! Egy csomó mindent nem értek. Pl ki varázsolja bele a vizet?
Én töltöm bele?
Ez ki is öblíti a ruhákat, tehát magába szív vizet?
Ki is nyomja a vizet magából vagy én eresszem ki a mosószeres elhasználtat?
Letöltöttem egy Hajdu klasszikus kézikönyvét de ezek abból nem derültek ki.
Előre is köszönöm szépen!
Feltoltod vizzel, mososzerrel, meg a ruhakkal, bekapcsolod. Amikor ugy erzed eleget mosott, kikapcsolod, leereszted a vizet, raksz bele tisztat, kioblited a ruhakat, azt is leereszted, ruhat kiveszed, kicsavarod, kiteregeted, megvarod mig megszarad, es kesz.
Se szepen nem mos, se a ruhakat nem kimeli, se nem takarekos, de olcso. Nem is ertem hol van meg egyaltalan ilyen...
Nem, ez olyan, mintha lavórban mosnál, vagy áztatnál.
Csak nem kel kézzel nyomkodni, azt csinálja helyetted a gép.
Fehérneműnél, pólónál, zokninál, napi kis ruhadaraboknál jó.
Nagymosásra nem jó.
Nagymosás előmosásárais jó.
1: Pedig újonnan is gyártják mini változatban, én is szeretnék, de csak olyan webáruházban találtam, aminek rossz az értékelése.
Egyszemélyes háztartásban, ahol csak fél háztartást vezetnek, nagyon jól jön!:)
Most ment tönkre a 4 éves full "menő" mosógépem és játszom a gondolattal, hogy az apróbb, napi szintű dolgokat ebben mosnám (konyharuha, pólók, zoknik stb) a nagyobbakat meg mosodába vinném.
Egy személyes háztartás.
Ez a gép kicsi is, kis helyet kér.
Véleményeket szívesen elfogadok!
Első válaszoló aki is köszönöm szépen, remekül leírta!
T9 :-)) tehát az első "válaszoló aki is".
DE közben látom hogy okosakat írtok!
Mindenkinek köszönöm szépen!
10 éves a gyerekem, életében nem látott keverőtárcsást, de vettem egyet használtan, meg egy centrifugát a kutyák plédjeinek, rongyainak mosásához. Nem volt hozzá használati utasítás és a gyerek önállóan kimosott vele úgy, hogy nem kérdezett semmit.
EGY GOMB van rajta, "Nyit-zár", csak a totál hülye tesz fel ilyen kérdéseket, vagy egy unatkozó troll.
...és mindig van egy pár jóhiszemű, aki bedől neki!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!