Ti mit tennétek a helyemben? Mosnátok keverőtárcsás géppel?
Elromlott a mosógépen, szerelő csak szombaton tud jönni. Van egy hagyományos mosógépünk, de sógornőmhöz is tudnánk a ruhákat vinni.
Náluk két kicsi gyerek van, mindennap mosnak nem tudom, hogy jó ötlet lenne, ha én is odavinném a mosnivalót. Ti melyik megoldás választanátok?
A harmadik gyerek születésekor sikerült vennünk mosógépet, addig mindent kézzel mostam és CSAK textilpelenka volt (70-es évek).
Ha olyan viszonyban vagy a sógornőddel, megkérheted, bár a vizes ruha hazaszállítása se könnyű.
Inkább a keverőtárcsás, ha van külön centrifugád.
Mondjuk nem halsz bele, ha 2 napig nem mosol.
Kevés ruhát kézzel simán ki lehet mosni.
Meg nyugodtan fel lehet venni ugyanazt a nadrágot és pulcsit több nap egymás után. Pólóból meg gondolom nem 2-t tartasz
Mi is minden nap tiszta ruhát veszünk fel, de mindenkinek több fehèrneműje, pólója stb. Van. Szerintem ha az ember pl elmegy nyaralni ott sem mos napokig, mègsem jár koszosan.
De nem vitatkozom, vidd a szomszèdba a szennyest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!