Ti mit tennétek a helyemben? Mosnátok keverőtárcsás géppel?
Elromlott a mosógépen, szerelő csak szombaton tud jönni. Van egy hagyományos mosógépünk, de sógornőmhöz is tudnánk a ruhákat vinni.
Náluk két kicsi gyerek van, mindennap mosnak nem tudom, hogy jó ötlet lenne, ha én is odavinném a mosnivalót. Ti melyik megoldás választanátok?
Képzeld el, hogy szombat óta nem jó a mosógép!
Amúgy te egy idegesítő fúria lehetsz!
Undorító már az a viselkedés és az a modor amit ezen az oldalon egyesek megengednek maguknak.
Név, arc nélkül biztosan könnyű tökéletesnek lenni.
Másokról ítélkeznek, mintha ők különbek lennének a Deákné vásznánál!
Bárki kerülhet ilyen helyzetbe és bizony van aki nem szeretné vagy csak nem teheti meg, hogy a napja nagy részét a mosással töltse, semmi baj nincs, ha közeli rokontól kér segítséget. Csak ugye manapság már ez sem módi.
Ráadásul ahhoz, hogy felgyűljön a szennyes egyáltalán nem kell trehánynak lennie az illetőnek.
Egyáltalán nem kell trehánynak lenni, már csak az én példámat nézve.Hetente kétszer cserélek törölközőt, hetente lehúzom az ágyneműt, kétszer nem veszem fel azt a fehérneműt és pólót, párom sem, lányom sem.Nadrágokat három hasznalat után mosom, kislányom pulcsijait minden használat után.
Szerintem nyugodtan vidd át a szennyest, nincs ezzel semmi gond, pláne így, hogy nincs centrifugád.
Ha itt laksz ahol én, hozzám is hozhatod. :)
Most csak azt tudnám, abban mi a 0 %-os válasz, hogy sűrűn mosok....
Nem mindenki szereti ha megeszi a retek.
Amúgy szeretem az öblítő illatát érezni a ruháinkon/törölközőkön stb.
Mi mondjuk nem csak alvásra használjuk az ágyat, így szerintem érthető a heti ágyneműcsere.
Kávét akkor vinnék, amikor igénybe veszem a mosógépüket, nem később! Ma meg már jön is a szerelő.
Jó mosást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!