Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? Mosnátok keverőtárcsás géppel?

Figyelt kérdés

Elromlott a mosógépen, szerelő csak szombaton tud jönni. Van egy hagyományos mosógépünk, de sógornőmhöz is tudnánk a ruhákat vinni.

Náluk két kicsi gyerek van, mindennap mosnak nem tudom, hogy jó ötlet lenne, ha én is odavinném a mosnivalót. Ti melyik megoldás választanátok?

2016. dec. 7. 15:26
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Képzeld el, hogy szombat óta nem jó a mosógép!

Amúgy te egy idegesítő fúria lehetsz!

2016. dec. 7. 21:34
 12/18 anonim ***** válasza:
30%

Undorító már az a viselkedés és az a modor amit ezen az oldalon egyesek megengednek maguknak.

Név, arc nélkül biztosan könnyű tökéletesnek lenni.

Másokról ítélkeznek, mintha ők különbek lennének a Deákné vásznánál!

Bárki kerülhet ilyen helyzetbe és bizony van aki nem szeretné vagy csak nem teheti meg, hogy a napja nagy részét a mosással töltse, semmi baj nincs, ha közeli rokontól kér segítséget. Csak ugye manapság már ez sem módi.

Ráadásul ahhoz, hogy felgyűljön a szennyes egyáltalán nem kell trehánynak lennie az illetőnek.

2016. dec. 7. 22:44
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Egyáltalán nem kell trehánynak lenni, már csak az én példámat nézve.Hetente kétszer cserélek törölközőt, hetente lehúzom az ágyneműt, kétszer nem veszem fel azt a fehérneműt és pólót, párom sem, lányom sem.Nadrágokat három hasznalat után mosom, kislányom pulcsijait minden használat után.

Szerintem nyugodtan vidd át a szennyest, nincs ezzel semmi gond, pláne így, hogy nincs centrifugád.

Ha itt laksz ahol én, hozzám is hozhatod. :)

2016. dec. 8. 18:01
 14/18 A kérdező kommentje:
Igen, mosnék
2016. dec. 8. 21:04
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

Most csak azt tudnám, abban mi a 0 %-os válasz, hogy sűrűn mosok....

Nem mindenki szereti ha megeszi a retek.

Amúgy szeretem az öblítő illatát érezni a ruháinkon/törölközőkön stb.

Mi mondjuk nem csak alvásra használjuk az ágyat, így szerintem érthető a heti ágyneműcsere.

2016. dec. 8. 21:14
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Mindenki indokolatlanul le van pontozva az egész oldalon, ne foglalkozz vele
2016. dec. 8. 22:13
 17/18 anonim ***** válasza:
79%
Ha nincs tiszta ruhad, vidd at a szennyest. Persze nyilvan nem hasznalnam orakig mas mosogepet, ugyhogy keresnek egy rovidebb programot, otthon pedig kiteregetnem a ruhakat. Majd ha mar megjavitottak a mosogepemet, vinnek neki koszonetem jeleul peldaul egy doboz kavet.
2016. dec. 9. 00:55
 18/18 anonim ***** válasza:

Kávét akkor vinnék, amikor igénybe veszem a mosógépüket, nem később! Ma meg már jön is a szerelő.

Jó mosást!

2016. dec. 9. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!