Tetőfelujitás mennyivel kell több anyagot rendelni?
Figyelt kérdés
Férjem és pár ismerős régi pala tetőt újít fel hátunkon augusztus végén. Zsindely és cseréppel sokszor dolgoztak de most cserepeslemezt szeretnék.
Régi ház, L alak kontytető így lesz bőven leesés. Hogy lehet erre számolni hogy biztos elég legyen de ne legyen túl sok fölösleg? A tető 15-155m2 felületű, tapasztalat alapján mennyit szokás rá számolni? Köszi
2019. júl. 8. 14:53
1/7 anonim válasza:
Papírra lerajzolod arányosan a tetőt, vágsz kis darabokat méretarányosan, és kirakod. Látni fogod lehet e a leedő darabokat valahol hasznosítani. Plusz 2-3 tábla tartaléknak. Nem olcsó, megéri játszani.
2/7 anonim válasza:
20%, sokat kell vágni és pár el is törik.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, rajz alapján nekem is +20% jött ki.
2019. júl. 8. 17:43
5/7 A kérdező kommentje:
nem tudom ki pontozott le, én mindenkinek nyomtam a zöldet.
2019. júl. 9. 08:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!