Mennyivel akar átvágni a mester?
A fa ajtók festése NORMÁLIS FESTŐNÉL, nem annyi, hogy átmázolom egy Tesco festékkel, oszt jó napot!
Ráadásul manapság annyit kér egy mester, amennyit nem szégyell. Ha nem fizetsz, többet nem fog jönni!
Köszönöm a válaszokat, akkor ezek szerint nem sok, amit kér?
Akkor sem, ha harmada mint az összes többi munka?
Egyébként nem különösebben rendes vagy megbízható, mert február óta a "jövő héten" megy, és még mindig nincs kész.
A 2 ajtót meg kell csiszolni(csiszolóvászon), ki kell szedni a zárait,cilindereket. A Zománcfesték manapság nem olcsó és ahhoz plusz kell neki ecset és hígító is.. ezeket is meg kell venni.
Simán elmegy csak az 10-es anyagra! + hozzád is el kell mennie neki.
Mit akarsz??? talán 3 Eft-ért fesse le neked mesterember, miközben alig van szakember az országban?
1 segédmunkás nem megy el 10Eft alatt napi díjért
Korán sem biztos ,hogy hasznos a felújitás annyira .
Lehet hogy vevőnek nem is teszik maga az ajtó sem ,felesleges volt újra mázoltatni .
Ez vonatkozik a fűrdő szobákra.Ha csempézés nem egyezik a vevő izlésével,nem fogja érdekelni,le fogja veretni .
Mutasson a ház gondozott formát ,tísztaságot .
Én is kiverettem a régi 86x átfestett ajtókat, és a friss tapéta se sokat számított, mert téptem is le.
Ha a lakás vacak állapotú, akkor adjátok el úgy, ahogy van, majd felújítják ahogy akarják. Ha alapból jó állapotú, csak az ajtó vacak, akkor meg 30 ezret ne sajnálj rá, de kérhetsz akár több ajánlatot is.
Saját tapasztalat alapján egyébként inkább csak örülj, ha egyáltalán van ember, aki megcsinálja. Én 6 hónapig kerestem munkásokat és a végén már nem érdekelt, mennyi lesz az annyi, csak valaki csinálja meg elfogadhatóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!