Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Egy festő sem vállalja ezt a...

Egy festő sem vállalja ezt a kis munkát, úgy döntöttem megcsinálom én, hogy kell vasra zománcolni?

Figyelt kérdés
5 vastag kerítésoszlopot kellene lekenni, ami vasból van. Zománcot, ecsetet és higítót már megvettem. Kenhetem azonnal? vagy le kell csiszolni? Alapozni kell e?
2019. máj. 29. 11:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Csiszolás rozsdagátló alapozás "az a csunya barna" majd alapozás és jöhet a zománc.

De ha hammerite ot veszel az mehet egybol a rozsdára.

2019. máj. 29. 11:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én lecsiszolnám a rozsdát, mindegy hogy mit mond a Hammerite reklám.
2019. máj. 29. 12:22
 3/4 anonim ***** válasza:
A Hammerite reklám is azt mondja, hogy a pergő rozsdát le kell csiszolni. Utána azért nem árt egy rozsdamaró, ami passzíválja a felszínt, ha az megszáradt akkor jöhet a Hammerite vagy a fémfelületre ajánlott alapozó. Ez utóbbi esetben erre jön a fedőzománc.
2019. máj. 29. 17:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Drótkefe vagy flex, drótkorong. Ami nem laza rozsda, az már nem gond. 2x lekened hammerite-al.
2019. máj. 29. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!