Festő urak! Vályogház, homlokzat, kőpor vakolat, milyen anyaggal érdemes festeni?
A leírás alapján ez tökéletes opció:
De ha jól értelmezem ez sima oltott mész csak vödörben nem zsákban..?Mivel ahogy látom semmilyen hozzáadott anyagot nem tartalmaz..
Vagy talán jobb és tartósabb lenne ha mondjuk Poli-Farbe mészfestéket használnék?
Nem tudom melyik a jobb verzió de mindkettőt színezni szeretném,nem durva hanem csak visszafogott pasztell barna vagy szürke színre..Vagy ha van egyéb megoldás..mi lenne a legalkalmasabb a homlokzatfestésre,úgy hogy megőrízzem a vályogfalak jelenlegi állapotát,ne rontsam a lég-páraáteresztő képességét?
Rendben, értem és igazat is adok. (én is vályogban élek, direkt ilyet kerestem).
Javaslom, hogy ne mésszel fesd le (természetesen az is jó, sőt, csak nem tartja annyira a színt) inkább valamilyen szilikát festéket válassz!
pl.:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!