Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Glettelés házilag teljesen...

Glettelés házilag teljesen kezdőként?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Teljes lakásfelújításban vagyunk, ami hátra lenne az a glettelés festés stukkózás. Eddig a kőműveseink csináltak mindent, de sajnos elfogytunk a pénzből. ( Pénzben meg már az árajánlat duplájánál járunk lassan). Teljesen újra vakolt falaink vannak, ha úgy döntenénk hogy a szakikkal csináltatnánk az még legalább 3-4 hónap spórolást jelentene. Szeretnénk megcsinálni mi, viszont nem tudjuk hogy mennyire tudjuk elrontani párommal. Amit tudni kell rólunk, egyáltalán nem ilyen beállítottságúak vagyunk, tehát még csak hasonlót sem csináltunk. Kérdésem a következő: Érdemes belevágni kezdőként a glettelésbe? Vagy olyan óriási hibákat véthet az ember amik miatt érdemesebb inkább megfizetni a mesterembereket? Nyilván előtte azért utána olvasnánk , illetve oktató videókat néznénk hogyan kell csinálni, de azért az mégsem ér fel a tapasztalattal, szvsz. Válaszotokat előre is köszönöm

2019. febr. 13. 12:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Egyszerre csak egy helyiséget csináljatok, mert így kevésbé monoton.

Mi négyzetméterenként kicsit több, mint 2 órát dolgoztunk. Elveszek a részletekben.

Tehát az én tempómban az 250 óra munka lenne.

Ezt is gondold át!

2019. febr. 14. 19:05
 12/14 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok festő, de nekem egy nm kb 5 perc...
2019. febr. 14. 19:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Elolvastad a kérdést?
2019. febr. 14. 20:41
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

Milyen tanácsok ezek te boldog Margit...

Ha nem vagy igényes,nem szeretsz szép lakásban lakni, akkor mindenképp hallgass az itt eddig váladzolókra.

Ellenkező esetben felejtsd el amit itt eddig olvastál, és bízz neg egy leinformálható ügyes festőt a munkával.

2019. febr. 16. 03:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!