Orosz típusú, kész faház neve?
Szerintem reménytelen dolgot kérsz!
Közel 60 éve a Szovjetunióból egyénileg behozott faháznak még ha a nevét tudnánk is, leírást már nem fogsz találni róla a neten, de így látatlanban még az öreganyám, aki akkor volt fiatal sem tudná a nevét.
"Legegyszerűbb" az lenne, ha visszanyomoznál a gyökerekig.
Megkérdezed azokat, akiktől vetted, hogy ők kitől vették, ha nem ők voltak azok, akik behozták és így tovább, végig.
Egyébként, mi a problémád a házzal kapcsolatban?
Hátha valaki a típustól függetlenül tudja a megoldást, mert ez így nem járható út.
Ó, hát nem nyelvi nehézségeim támadtak. :)
Nyilván elmentem a gyökerekig, és jutottam ide. Már a netes böngészésen is túl vagyok. A ház nem egyedi, abban reménykedtem, valaki esetleg még emlékszik ilyenre, anno gondolom, nem egy ilyen házat hoztak be. (ez is folyosói pletyka). Tudom, hogy a vak véletlenen múlik annak esélye, hogy megtudjam, egy próbát megér.
Nincs probléma a házzal, mindössze egy újabb ablakot szeretnénk vágni rá, ami egyszerűbb lenne, ha tudnánk hogy lett összerakva. Így is úgyis meglesz, csak jó lett volna.
A fotó jó ötlet!
Köszönöm szépen mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!