Tudnátok kérlek tanácsot adni Fűtésrendszer, Állmennyezet, Külső hőszigetelés árakban?
Van egy házam, szeretném majd felújítani.
A következőkben kéne információ, csak KÖRÜLBELÜL, h mennyibe kerülhet:
130m2 házhoz fűtésrendszer, radiátoros központi fűtést gáz kondenzációs kazánnal, plusz vegyes kazánt puffertartállyal.
3 szoba, nappali, konyha, fürdő, folyosó, tehát 7-8db radiátor.
--Ez így kb mennyi? Anyagköltség mennyi? Munkadíj, engedélyekkel (ha kell) kb mennyi?
130m2-re állmenyezet.
Nagyon nagy a belmagasság. Plafon alatt 40-50cmel szeretnék állmennyezetet szigeteléssel.
--Ez így kb mennyi? Anyagköltség mennyi? Munkadíj, kb mennyi?
Külső hőszigetelés.
130m2, a belmagasság 3,4m kb., van egy plusz 1m magas alap amin van a ház. Szóval 130m2 4,5m-es falakkal.
--Ez így kb mennyi? Anyagköltség mennyi? Munkadíj, kb mennyi?
Nagyon sokat segítenétek vele. Nyílván majd keresek szakembereket, meg már most is érdeklődök máshol is.
tudom, h így pontos árat nem lehet mondani, csak az érdekelne, hogy körülbelül mennyi lehet a leírt dolgok anyagköltsége és mennyi a munkadíja ezeknek (munkadíj Alföldön, Csongrád megyébe, nem Budapesten).
Köszönöm :)
140m2
9 radiátor, öntöttvas kazán,1500l puffer, a kazán kombi turbós (3 éve lett csinálva),rézcső
Én vettem az anyagokat (kb 30 helyről mert úgy olcsóbb volt)
Olyan 2,6 millió volt a vége (gázterv,munkadíj stb olyan 400000 volt)
A gázzal van csak macera
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!