Átvertek a szaniterboltban?
dömötör WC tartály akciósan kb. 4100Ft
vettem még egy schell sarokszelep csapot 1/2"-os
meg egy teflonszalagot.
ÁFA-s számlát nem kértem, tételesen nem tudom mi mennyi volt csak a wc tartály volt akciósan kb.4100Ft
majdnem 8000Ft-ot fizettem.
Átvertek?
Nem vagyok vízvezeték szerelő, fel sem tűnt, de ez a csap máshol 1000-1500Ft, így utólag megnézve.
Nem olyan nagy összeggel, de 2000Ft-tal szerintem több.
Rossz érzés. Átvertek?
Csak pénztárblokkot kaptam a végösszegről.
írja is hogy bruttó, de még ha a teljes árat veszem, akkor is sok a 8000Ft
Március 7-ig van az akció, úgyhogy benne van még.
Milyen márkájú a teflonszalag?
Ha loctite, akkor rendben van, az drága
Jól mondod, pont ez történt. Az 1000Ft-os sarokszelepet kiszámlázta 3500-ért. Ne magyarázd meg a lopást. Piaci ár van, nem úgy van az, hogy csak úgy annyiért adom, amennyiért jónak látom. A piac leszabályozza még a sarokszelep árát is.
Hehe...ezen közgazdászként jót röhögtem. Persze, a piac határozza meg az átlagos árat...de, ha valaki olyan lökött/figyelmetlen/sürgős/akármi és megveszi, ha drágabban adom, akkor miért ne adjam? Kereslet-kínálat! :-)
Egyébként jól mondja a korábbi hozzászóló, te voltál a béna. Teljesen milyen kicsi a bolt, a szád attól még a helyén van, megkérdezed, hogy mi mennyibe kerül, utána fizetsz.
Ez pedig nem áldozathibáztatás, hanem rávilágítás arra a tényre, hogy van mit tanulnod az esetből. :-)
Állami monopóliummá a sarokszelep forgalmazást!!
Te hülye vagy? Ha 50.000 HUF-ért adom a sarokszelepet, ami máshol 1.500 HUF és te megveszed, akkor vége a történetnek. Jól mondja az előző, kereslet-kínálat. Vagy parasztosabban, amíg van lószar, van rá veréb is.
Más kérdés, hogy ilyen mértékű árkülönbség azért a NAV-ot is érdekelni szokta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!