Átvágtak a gondnokék és a vízszerelő "haverjuk"?
Rosszul számolsz.
Ha csak azt veszed figyelembe, mennyibe kerölt a javításhoz való anyag, akkor miért nem ti csináltátok meg?
Mivel olyan szakembert hívtatok, aki ért is hozzá, innentől meg kell fizetni a hozzáértését, a kiszállási díját és a munkadíját, hogy mennyi időt töltött el a munkaidejéből a szereléssel.
Sehol nem anyagárban dolgoznak, ahol szolgáltatást igényelsz.
Milyen hőközpont? Milyen mosógép? Hogy jön a képbe a gondnok?
Ha bérlők vagytok, akkor a tulajnak kell szólni, ha ti vagytok a tulaj, akkor meg megegyezni egy vízszerelővel a javításban. A gondnoknak mi köze ahhoz, hogy a ti lakásotokban elromlik valami? A kád gondolom nem közös tulajdon...
Nem kötekedni akarok, de tényleg nem értem. Azt sem, hogy hogy jön ide a gyerek meg az édesapád (részvétem, amúgy). Ha szarul álltok anyagilag, akkor egy haver biztos ingyen segítene, de egy cég (vagy szakember) nem jótékonysági intézmény, ezeket nem kell figyelembe vennie.
"...Párom , nagyon kiakadt, mert építő iparban dolgozik, sok vizest ismer, látja, hogyan milyen anyagokkal , mennyiért dolgoznak...."
Akkor miért nem valamelyikükkel csináltattátok meg, baráti áron?
Kádcsere volt nálunk. Kád és tartozékok 20.000. Ft körül.
Szakemberek cserélték ki, beépítés és a lefolyó stb, 25.000.
Csempét sima fehér került fel, az is bizony 20.000. Ft volt.
Drága volt vagy sem nem tudom. Nem kőműves a családfő, ha meg is tudja csinálni, pár nap rá ment volna. És persze szabadság is. Addig nem lehet használni.
Van pár dolog amit feltétlen szakemberre kell bízni. És meg kell fizetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!