Villanyvezetékek kötése-mivel?
Manapság mivel/hogyan "illik" a kötődobozokban a vezetékeket összekötni?
Wago a helyes megoldás?
A bedugós,vagy az oldható?
Esetleg más?
házibarkácshoz bedugósat ne használj, mert iszonyat szívás, ha valamit elnézel.
a wago akkor jó, ha több vezetéket kell összekötnöd egymással. 4 vezetéktől már kifejezetten helytakarékos és rendezett.
viszont ha csak toldasz, vagy csak két felé kell osztanod, akkor szerintem a sorkapocs jobb, mert kisebb helyet foglal és rendezettebb. csak vegyél hozzá egy olyan csavarhúzót, ami pont belefér és vastag a nyele, eszedbe ne jusson műszerész csavarhúzóval szerelni.
Köszönöm!
Egy kis lakás teljes felújítása zajlik...és szinte mindent én csinálok.
Teljes elektromos hálózat(is) csere volt...(új csövek,dobozok,vezetékek,stb.)-lassan kész a festés,mennek fel a lámpák---és kötni kellene a dobozokban,"direkt ezért" a kérdés!
Lakásbiztosítás lesz.
Utoljára vagy egy évtizede csináltam ilyet,akkor még a vezeték összesodrása,forrasztása,és egy rugós "kupak" rácsavarása volt a "módi".
És ha oldható wago-t használnék?
Amennyi vezeték van,-egy~egy dobozban lesz ám kötés rendesen,lehet,hogy annyi csoki be sem férne...meg nem is igazán szimpatikus.
Bár ha bele gondolok,szinte nem is fog "találkozni" dobozban 1,5-és 2,5-s vezeték.
Én itt--->
...azt látom,hogy a 273 nem bontható,csak a 222.és a 221(és a csilláros,a "nyomós"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!