Mennyire kivitelezhető ötlet a wc és a mosógép hidroforra kötése?
Úgy értem pl, hogy annyi csatorna díjat fizetünk amennyi vizet használunk, így meg azért jócskán lecsökkenne a vezetékes víz használata.
Vagy bármi más tényező ami miatt inkább hanyagolni kéne?
Meglehet oldani a wc-nél gond nélkül, de azért a mosógéphez érdemes lenne szerintem egy vízszűrőt berakni ami megszűri a homok szemcséket.
Ilyenre gondoltam:
Nem egy nagy összeg 4000Ft körül van a szűrőház a cserélhető betét 700ft körül.
Ha technikailag(gondolok itt a csövezésre) meg tudod oldani, akkor okos gondolat és megvalósítható.
Arra kell figyelni, hogy teljesen külön csövezés kell, ne találkozzon a hálózati vízzel a hidroforé. Akkor nem köthetnek bele.
De azért nem kell reklámozni, még a szomszédok felé sem!
Nálunk így van :-)
Nincs felénk vezetékes víz és teljesen tökéletes a fúrt kút vize.Nyomás is jó,tiszta minden,nem kell sűrűn takarítani a kádat sem,nem is vasas.Nincs szűrőnk,ide nem kellett.
A jó kútfúró nem olcsó,de nekünk 4 év alatt teljesen vissza jött az ára(a vezetékest közel 1 millióért kötötték volna be)
Nekünk 80 méter mélyen van a kút,ott már tökéletes a víz minősége,iható,bevizsgáltattuk.Alföldön lakunk,homokrész,nincs a környéken műtrágyázás meg semmi.
Sokban függ attól,hogy hol laktok,hogy milyen mélyen van normális víz.De a kútfúró tudni fogja :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!