Szerintetek megfizetik a villanyvezetékek cseréjét eladáskor?
Lehet annyit vagy többet kérni a felújításért, ha te csinálod és profi minőségben, mivel ugye akkor van az anyagköltség, meg a szabadidőd és annyi.
Sok mester jön azzal, hogy de a szabadidőd is pénz, de az igazság az, hogy az emberek legnagyobb részének fix munkaideje van és akkor se tudna a barkácsolás helyett bemenni az irodába vasárnap pénzt keresni, ha akarna, úgyhogy nem életszerű az idejét pénzzé váltani. Mert ha pl. nem parkettáz vagy fest, akkor amíg valaki pénzért csinálja, addig ő max nézi a tv-t, nem csinál semmi értelmeset, de kiadott egy rakás pénzt... Mit tudom én, ha azt nézem, hogy mennyi pénzbe került egy csomag glett, két vödör festék, meg 40 m2 parketta akkor rögtön látszik, hogy annál amennyit erre költöttem, most jóval többel kérhetek többet a lakásomért, mintha meghagyom a régi festést meg nem szedem fel a büdös padlószőnyeget.
Villanyszerelés viszont más tészta, azt ha csak nem vagy villanyszerelő vagy túltengő önbizalommal rendelkező hobbi barkácsoló, akkor nem tudod megcsinálni, de megfizetni valakit rohadt sokba kerül így befektetésnek nem éri meg, csak akkor, ha maradnátok még és magatok miatt csinálnátok.
Semmit nem érdemes rákölteni.
Ha még ott laksz pár évig, magad miatt érdemes megcsináltatni dolgokat, de eladás ráköltve csak veszteséges lehet a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!