Mennyibe kerül egy 50 m2 ház átvezetékelése?
Reális, de viszonylag alacsony ár. Namost a villanyszerelés az egyik, amit (a gáz mellett) nem szabad számla nélkül csináltatni. Sajnos tele van kóklerrel a piac (személyesen voltam tanúja nem egy helyen, hogy "kék a fázis", védőföld helyett a konnektorban "nullázás", stb. disznóságokat követ el a "mekkmester")
Persze tudom, hogy focihoz és villanyszereléshez "mindenki ért", de ettől függetlenül egy rosszul méretezett vezeték, "elbarmolt" kötés miatt jó esetben "csak" a falból ég ki a vezeték, rosszabb esetben leég a ház, vagy megjelenik a bojler házán a fázis, ütve agyon a zuhanyozó asszonypajtást...
Szerintem reális. de azért tudnod kellene, hogy mit szeretnél.hasznos egy áramvédő beépítése, pláne ha villanybojler van.Másodsorban a számla itt tényleg fontos és kérjél egy szerelői nyilatkozatot:
Ezen kívül fontos még az EPH kiépítése, óránál bejövő nullavezeték földelése.
Egy teljes átszerelésnél már az új előírásoknak kell mindennek megfelelnie.-Ezekről is tájékozódjál, mert lehet, hogy sokmindent kispórol a szaki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!