Mért nem vállal manapság senki vakolást? .
röviden összefoglalva:
Építőiparban olyanra, amit segg részegen, hozzáértés nélkül nem lehet megcsinálni, nem találsz embert.
Én inkább magam csinálok mindent. Igaz, hogy annyi idő alatt a többszörösét keresném meg, de eddig ahányszor "szakembert" hívtam, mindig az lett a vége, hogy rákérdeztem, hogy mi az amit jól csináltak meg? Arról számlát kérek. Eddig még mindig sűrű anyázások között távoztak (anélkül, hogy pénzt kértek volna).
Ha én csinálom, akkor csúnya lesz, sokáig tart, de még mindig nagyságrendekkel jobb, mint amit a magyar építőipar meg tud csinálni...
Amint olvashatod a nyitóban, én senkit nem találtam, aki vállalt volna, kb. másfél-két hónapot töltöttem el vele, hogy találjak rá embert.
Telefonban azt mondták többen is, hogy vállalnak, de azután eltűntek, nem jöttek ki. Kb. 20 brigádból 11 jött ki, ebből 6 adott ajánlatot, 5 eltűnt. Aki kijött, az 6 brigád volt, és rábeszélt minket a gipszkartonra, a helyszínen mondtak nemet a vakolásra.
Amióta itt egy válaszoló mondta a gépi vakolás létezését, azóta tudom, hogy létezik ilyen, kértem fotóval árajánlatot gépi vakoló cégtől, és nem válaszoltak.
Nálad végül megcsinálták? Hány napig tartott hány nm és mennyibe került?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!