Manapság miért nem szivarozik senki? Legalábbis nem látni pl. a városban, hogy valaki szivarozna.
Figyelt kérdés
2015. aug. 14. 11:01
1/5 anonim válasza:
Mert drága és azt nem veszik tüdőre, Ezenkívül kiment a divatból, sokáig ég.
2/5 anonim válasza:
A minőségi szivarok 5000 ft/ szálnál kezdődnek, tehát eléggé drága. A fogyasztásának is meg kell adni éppen ezért a módját. Nem olyan, mint a szivarka, hogy sétálsz a kezedben vele az utcán, ehhez le kell ülni kényelmesen. Ajánlom A szivarozás alapjai című youtube videót, abban sok dolgot elmondanak ilyen kérdésekkel kapcsolatban is
3/5 anonim válasza:
Szomszéd lépcsőházban egy idősebb bácsit szoktam látni szivarozni. Nem tudom milyen szivart szív de a cigihez képest brutál jó illata van. Napi kétszer kiül a padra és akkor 30-40 percig szívja.
Városban meg tényleg azért nem látod mert ehhez nyugalom kell, nem olyan mint egy szál cigi hogy gyorsan elpumpálod míg ideér a busz :D
4/5 anonim válasza:
Vilagos Zold Pall Mall
Nicotin: 0,1 es a tobbi is 0,2 vagy 0,1 lehett
5/5 anonim válasza:
Dohányboltos ismerősömnél ahova 90+% járok Zuglóban, vesznek bőven, van is választék. Kérdeztem is, mi helyzet. Még egy ott vásárló úrtól is.
A szivart általában otthon vagy férfi társaságban és ital mellett szokták szívni, ez Churchill-en kívül régen is így volt.
Ha szivarozok én is így szoktam. Brandy mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!