Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha a környezetemben senki sem...

Kevson kérdése:

Ha a környezetemben senki sem cigizik és írtózom a cigiszagtó akkor nekem nem menne a letüdőzése ugye?

Figyelt kérdés
Mi történne? Elkezdenék köhögni? Csípné a torkom?

2015. febr. 16. 19:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Mindenki köhög, a cigizés egy baromság, a szervezet jelzi, hogy nemkéne.
2015. febr. 16. 19:48
 2/6 anonim ***** válasza:
95%

elsőre mindenki szétköhögi az agyát ha letüdőzi, az is akinek a környezete tele van dohányosokkal.

ez a tüdő egészséges reakciója egy mérgező anyagra, természetesen tiltakozik.

időbe telik mire az szervezet hozzászokik a füsthöz, kitartás kell hozzá és kemény megfelelési kényszer, na meg nem utolsó sorban vastag pénztárca.

bár ezt csak később veszik észre...

mikor már lassan bevallják hogy függők.

2015. febr. 16. 19:49
 3/6 anonim ***** válasza:

második vagyok.

az a vicces dolog jutott eszembe, hogy tul.képpen akik annak idején elkezdtek cigizni a suliban két részre oszlottak.

az egyik fele gyorsan leszokott, mert úgy alakult az élete - pl. terhes lett, vagy elment edzeni és ott a cigi miatt alacsonyabb volt a teljesítménye, stb.

a másik fele pedig dohányos, aki addig egy-egy szálat szívott el, az most napi 1-2 dobozzal minimum.

már mindannyian dolgozunk, az átlagfizetésük önmagukra költhető része 80%-ban a cigire megy el.

ha tovább nézek az idősebb korosztályra, ők pedig már csak cigit töltenek és dolgoznak és cigit töltenek és dolgoznak, semmi egyéb.

aki pedig cigimentesen él az valahogy szabadabb... :)

35/L

2015. febr. 16. 19:54
 4/6 anonim válasza:
0%
Manapság csak a romák és az alacsonyan képzett bunkók dohányoznak.
2015. febr. 16. 20:09
 5/6 anonim ***** válasza:
79%
#4 ekkora fa*zságot is rég hallottam
2015. febr. 16. 20:59
 6/6 anonim válasza:
0%
Szerintem is csak a bunkók bagóznak. Nézd meg az utcán kik szívják!
2015. febr. 16. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!