Egy 4nm-es, panellakás fürdőszobáját mennyiért újítják fel átlagosan?
Nekem tégla lakásban 900 ezer volt tavaly, nem a legolcsóbb, átlagos jó minőségű anyagokkal. Kb. fele-fele anyag és díj, az anyag egy kicsit több.
Panel olcsóbb lesz, nem kell vakolás, aljzatbetonozás. Nagyon függ attól, milyen minőségű anyagokat veszel. Fürdőkád van 30 ezerért is, az enyém pl. több mint 100 ezer volt, van félmillióért is :-) Szóval ezt saccolni sem tudjuk. Munkadíjra számolj kb. 2-300 ezer Ft-t.
Első jól mondja.
Nagyjából meg tudod nézni a szanitereket, csempéket, kiválasztod milyenek kellenek, segédanyagokra még hozzáadsz egy 30-40%ot, plusz a munkadíj miatt felszorzod kettővel. Ez így nagyon durva becslés de kiindulásnak jó.
Panel fürdőmet helyrehoztam egész olcsón (minden új, de az eredeti állapotra hoztam)Kádat vettem 18 ezerért
Új csempét 1400 Ft/ m2
Csempe felrakás ragasztóval szakival: 18000
új mosdó 11000
Új KMT csap 20000
jó minőségű PVC padló 6000
Kádszifon,2 sarokszelep a KMT csaptelephez 4500
Kád alatti csőregiszterre két golyóscsap távhős szakival felrakatva+kádbeállítás az eredeti kád előlap visszahelyezésével 17000
Falfestés, ajtó alapozás,mázolás: kb 5000
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!