Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Panellakás padlóját mivel...

Panellakás padlóját mivel lehetne hangszigetelni?

Figyelt kérdés

Panelban lakom, és finoman fogalmazva is egy gyökér lakik alattam. Kedvenc műsora a Való Világ, Éden Hotel és hasonlók, természetesen számítógépről nézve, jó nagy hangfalakkal. Próbáltam már vele többször megértetni, h csendesebben, de 2-3 nap után megint bömböl minden.

Mivel a szoba úgyis felújításra vár, szeretnék valamilyen hangszigetelést a parketta alá. A mostani parketta alatt sztem semmi sincsen, mert lassan már a levegővétel is hallatszik. Mivel lehetne ezt a problémát megoldani?

2015. máj. 7. 16:53
 1/5 anonim ***** válasza:

vékony rétegben kivitelezhetetlen, és semmit nem tompít. minimum 1-2cm esek ezek a lapok.

[link]

2015. máj. 7. 17:48
 2/5 anonim ***** válasza:

-jól van az a padló most nálad,így hogy még nincs szigetelve,ugyanis ha a bunkó szomszi fölött ,ti elkezdtek sarokra lépve sétálgatni,hát nála lent a tányérjában is mozogni fog a kanál,

-a fölső szomszéd könnyen a sírba tudja kergetni az alsót egy kis dörömböléssel,és így majd alsókám észbekap ,

2015. máj. 7. 18:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Csereld jarolapra es hordj otthon kemeny talpu cipot, esetleg beiratkozhatsz valami sztepp tanctanfolyamra es gyakorolhatsz otthon. :) Ha a szomszed visszaveszi a hangerot, mehet ra szonyeg/puha hazipapucs.
2015. máj. 7. 20:00
 4/5 A kérdező kommentje:

Jobbnál jobb ötletek. :D

Sajnos egy munkahelyen dolgozunk, így vmennyire ismerem. Huszonéves még, és nem rendelkezik túl sok intelligenciával. Az ilyen bosszúhadjárattól csak feljebb tekeri a hangerőt sajnos, tapasztalat. Ezért szeretnék olyan megoldást, ami engem megnyugtat, és nem pedig őt felidegesíti, és még jobban zajong. :)

2015. máj. 7. 20:34
 5/5 supra01 ***** válasza:
Az a hang, ami téged zavar az nem a padlón keresztül megy át, szóval annak a szigetelése minimális javulást fog eredményezni.
2015. máj. 7. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!