Szerintetek ki tud festeni egy 19 eves lany egy szobat szepen egyedul?
Mult honapban dolgoztam vegig nyari diakmunkat es a mostani fizumbol ujitjuk fel a szobam .
120.000 forintot kaptam es az el is ment a butorokra es a festekre igy festot kulon fizetni mar nem tudnek.. :/
Holnap lesz a festes es a butor elhozasa az uzletbol..
Jelenleg kek es sarga a szobam fala, es fureszporos a tapeta.
Most sotet lila festeket vettem. Szerintetek eltudom cseszni? :/
Azzt tudom hogy eloszor a plafont festem feherrel es alulra a falnal vegig ragasztocsikot kell tenni a lechez.. Mit hogy kell meg?
Bocsi a hulye kerdesert de nem akarom elrontani es meg sosem festettem szobat
Először szedd le a tapétát. Használj hozzá spaklit úgy könnyebb. Utána szintén a spaklival kapargazsd meg a falat hogy a laza részek lejöjjenek. A hibákat széria glettel kend ki. Utána fesd le a mennyezetet fehérrel, menet közbe látod h hány réteg kell. Fesd le a falakat is fehérrel. Ez az alapozás. Erre már mehet a szín. És már ragaszthatod is a bordűrt.
Azt tudod h hogy kell bordűrözni?
Ha csak szimplán átfesteni kell, azt simán meg tudod csinálni. Ha valami miatt le kell szedni a tapétát, az már kemény meló, az egész szobát lekapargatni, glettelni, csiszolni nem kis munka és ha nincs gyakorlatod benne, akkor valószínűleg elég ronda lesz.
Biztosan sötétlilát akarsz? kicsit sokkoló lehet a végeredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!