Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Szerintetek egy 13 éves lány...

Moja2001 kérdése:

Szerintetek egy 13 éves lány kitudna festeni egyedul egy szobát?

Figyelt kérdés
A válaszokat elore is koszonom:)

2014. nov. 28. 22:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szerintem még mindig tisztességesebb és racionálisabb dolog lebeszélni egy gyereket olyanról, amiben benne szunnyad 50%-nyi sikertelenség, benne szunnyad, hogy belemegy a szemébe az amúgy nem veszélyes, de nagyon kellemetlen festékcsepp, hogy a felénél feladja, mert me,olyan, amilyennek megálmodta. Lehet, itt csordaszellemben bíztatni egy lelkes tinit, de ez a munka sokkal összetettebb attól, mint bemártani a hengert és gurigatni vele a falat. Van aki csak ennyit lát az egészből. Elég szomorú, hogy 30-40-50 éves emberek magukból indulnak ki, csakmert ők bezzeg képesek voltak kifesteni a kérújukat. Majd, ha leesik a szobalétráról amikor a sarkokat vagy a csövek között keni és kifordul a bokája, remélem akkor is így bíztatjátok!
2014. nov. 29. 16:19
 12/22 anonim ***** válasza:

És te azt gondolod, hogy magában él, és nem segítenek neki majd semmiben? Én is magamnak festettem ki a szobámat anno, mikor eltaláltam, hogy rózsaszín legyen és segítettek a pakolásban, a többit meg csinálhattam én.

De amúgy 12 és 17 éves korom között évente átrendeztem a szobámat, mert mindig meguntam. Egyedül.

2014. nov. 29. 16:19
 13/22 kunu lenke ***** válasza:
Szia!!Én 13 évesen életemben először vettem tapétát a kezembe,ennek ellenére akkor csináltam meg a szomszédunknak!!Mintás volt és tökéletes is attól függetlenül,hogy első munkám volt!!Nem kéne folyamatosan kételkedni a nők talpraesettségét illetően.Én 7 építőipari szakmával rendelkezem és imádom a munkámat ez az életem.
2014. nov. 29. 18:06
 14/22 anonim ***** válasza:
Úgy gondolom, hogy a kérdés általános is lehetett akár. Ami arra utal, hogy saját magáról kérdezett, az a felhasználónevében levő 2001. Az, hogy megpróbálom lebeszélni az az, hogy a szobafestők 70%-a sem képes normális munkát végezni egész életén át, nemhogy egy olyan kislány, aki legfeljebb csak a youtube-on látott hasonlót. Jövőre lecseréli az olajat a verdában, aztán 15 évesen meg megcsinálja a központi fűtést? Egy 3x3-as panel szobáját még talán le bírja kenegetni egy kisebb teddivel, de egy belvárosi szobáét már kizárt, főleg ha van alatta vagy 12 labilis réteg. Egy erős dipó még meg is tépheti és akkor nem érti mit csinált rosszul.
2014. nov. 29. 20:07
 15/22 anonim ***** válasza:
75%
Kedves válaszoló szakember, nem az a gond, hogy véded a szakmádat, persze, nem akarod, hogy elvegyék előled a munkát, ezt értjük. De ne nézd már se hülyének, se fogyatékosnak a kérdezőt, nem hároméves, hogy ne tudja magától, hogy festés előtt levesszük a függönyt, kipakolunk a szobából, nem borítjuk magunkra a kétméteres falétrát. Nyilván nem egyedül lakik, ott lesznek kéznél a szülei, de amit meg tud csinálni egymaga, azt csinálja csak meg. Nem árt, ha az ember el tud végezni ház körüli teendőket és nem szorul mindig másokra.
2014. nov. 29. 22:56
 16/22 anonim ***** válasza:

Te nem felhívtad a figyelmét, hanem állítottad, hogy ezeket el fogja követni..

Honnan tudod?

Főzni se csak mesterszakács főzhet jól. Pl..

2014. nov. 30. 10:30
 17/22 anonim ***** válasza:
Ja, ezt mondom én is, úgy csinál, mintha egyedül élne.
2014. nov. 30. 11:57
 18/22 anonim ***** válasza:
Hát, egyikőtöknek sem jár a keksz, mert nem festő vagyok. :D Ellenben amíg nem újítottuk fel a házat, addig én is abban az álomvilágban éltem, hogy egy szobát kifesteni baromi egyszerű. Aztán amikor a patkányfészek méretű szobámat 3 felnőtt, jó kondiban lévő emberrel tudtam csak kifesteni, akkor rájöttem, hogy nem így van. Egyáltalán nem gondolnak bele, pláne a gyerekek, hogy ez mennyi munka. Ha pedig nem lesz egyenletes a festés, akkor egyrészt ocsmány lesz, másrészt 1 év múlva lehet újracsinálni, mert kifakul vagy megreped. A kérdés arra vonatkozott, hogy EGYEDÜL ki tudja e festeni, nem szülőkkel, hanem EGYEDÜL. A válasz pedig NEM, és nem a festők megélhetése miatt mondom, hanem mert egy kislány nem tud ilyet megcsinálni és kész. A tapétázáshoz meg ne hasonlítsuk már, könyörgöm, ez olyan mintha felraknék egy posztert, és közölném egy művésszel, hogy én is ki tudtam rakni olyan képet a falra, mint amit ő 3 hónap alatt megfestett.
2014. nov. 30. 23:07
 19/22 anonim ***** válasza:

"Aztán amikor a patkányfészek méretű szobámat 3 felnőtt, jó kondiban lévő emberrel tudtam csak kifesteni, akkor rájöttem, hogy nem így van."

Lol ezt nem reklámoznám. Ez a ciki kategória.

2014. nov. 30. 23:14
 20/22 anonim ***** válasza:
Amúgy 18, ha hallgattál volna, akkor bölcs maradtál volna. Tapétázni akkor is SOKKAL nehezebb, ha nem illesztős a minta, mint kifesteni egy ruhát.
2014. nov. 30. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!