Mennyibe kerül egy vegyes tüzelésű rendszer komplett kiépítése?
T.8-as! Előtted van egy internetes oldal és mégsem vagy képes tájékozódni!!!
Legalább néznél körül mielőtt ökörségeket állítasz!!!
Átmásoltam neked egy-két leírást a gáz dermedésével kapcsolatban!!!
Airsoft
darklord.atw.hu/air-hos.htm
Hátrányuk a gázos pisztolyoknak hogy télen nem valami jó társnak mutatkoznak mivel a gáz a hidegben megdermed és nem lehet vele energiát elérni nagyon.
Olcsó autózás:gáz, földgáz,biodíz - Index Fórum
forum.index.hu › ... › TotalCar - autó › Olcsó autózás:gáz, földgáz,biodíz
2000. júl. 20. - 30 hozzászólás - 15 szerző
... benzinnel.Másfél óra múlva azonnal indul gázzal is. ... Gyerekek, ki tud Pesten megbízható gázműhelyt? ... A bután megdermed a hidegben.
Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság - Tanácsok a ...
fejer.katasztrofavedelem.hu/tanacsok-a-futesi-idoszakra
A gázzal üzemelő tűzhelyet tilos fűtés céljára használni A tüzelő- ... Gondoljunk csak arra, ha kizárjuk a hideget, ezzel együtt kinnreked az éltető oxigén is. ... Megdermedt gázpalackot csak meleg vízzel szabad melegíteni, nyílt lángot, sugárzó ...
Az Algyő-168. számú kút kitörése - Lovászi
www.lovaszi.hu/index.php?option=com_k2&view=item...
2014. máj. 25. - A kiáramló gáz, az összeverõdõ acélcsövek keltette szikráktól ... ami a fagyos hidegben megdermedt, a szivattyúk nem tudták felszívni. Állandó ...
Ne beszélj,ne írj akkor ha nem tudsz semmit!!!!
Nyugi 11-es, ennyire azért ne húzd fel magad, mert még gutaütést kapsz! Nem kell ennyire fröcsögni.
A részedről erőteljes információhiányt vélek felfedezni:
A vezetékes földgáz főleg metánt tartalmaz. A nyomás alatt lévő PB-t ne keverd ide, mert az teljesen más. (Nem értem mért fárasztottad magad azzal, hogy ezeket másolgattad be.)
A metán forráspontja -162°C körül van. (Légköri nyomáson és ez kb igaz a gázhálózatban lévő minimális túlnyomáson is.) Efelett gáz halmazállapotú, nem történik vele semmilyen halmazállapot változás. Az olvadáspontja/fagyáspontja még ennél is alacsonyabb.
A mi éghajlatunkon, sőt úgy általában a bolygónkon nem szokott ennyire hideg lenni.
De oké, mondjuk hogy "megdermed" és legyen neked igazad! Akinek vannak némi fizikai-kémiai ismeretei, vagy csak kicsit utánaolvas, az tudja kritikával kezelni az ilyen állításokat.
Én még nem láttam dermedt gázt előbukkanni a gáztűzhely vagy a gázkazán égőjéből. De ez biztos csak az én "hiányosságom"... Ha ettől jobban érzed magad, holnap felmondok a munkahelyemen és visszaadom a vegyész diplomámat.
Az utolsó bemásolt szövegre rákerestem. Mert fura volt nekem hogy 2014. május 25-én fagyos hidegről írnak, meg hogy a kiáramló földgázt szivattyúzni kéne.
Érdekes módon a mondat elejét "elfelejtetted" bemásolni, ami teljes terjedelmében így szól:
"A kiáramlott olajt el kellett szállítani, ami a fagyos hidegben megdermedt, a szivattyúk nem tudták felszívni."
OLAJAT, szó nincs földgázról. Úgyhogy inkább hagyjuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!