5. emeleti erkélyre már mernétek tenni kívülről is kilincses erkélyajtót?
Figyelt kérdés
Elvileg azért nincs erkélyajtókon kilincs, mert kívülről be lehetne menni. Na de egy 5. emeleti erkélyre már nehezen mennek be kívülről, nem? És most már hideg van ahhoz, hogy ha kimegyek, nyitva maradjon mögöttem. Ti mernétek rakni kívülre is kilincset?2014. okt. 7. 16:01
1/8 anonim válasza:
Ha faajtó, tegyél rá egy akasztós izét, meg egy huzzantyús foggantyút, így amikor kint vagy, behúzod, ráakasztod.
2/8 A kérdező kommentje:
"akasztós izét, meg egy huzzantyús foggantyút"
:DDDDDDD
Végülis jó ötlet:)) Viszont ez műanyag ajtó, de erről az jutott eszembe, hogy olyasmit fel lehetne rá tenni, mint a fürdőszobai öntapadós törülközőtartót... Csak nem tudom nem-e jönne le. Ha nem jön jobb ötlet, kipróbálom ezt:D
2014. okt. 7. 16:27
3/8 anonim válasza:
Én mernék kilincset is tenni, de a rigli (az az akasztós izé:)) igazán jó ötlet.
4/8 anonim válasza:
A kétoldalú erkélyajtó kilincsek túlnyomó többsége belülről zárható, így nyugodtan fel lehet szerelni, még a földszinti ajtóra is!
7/8 anonim válasza:
utólag nem tudsz rátenni egy beépített műanyag ajtóra ilyen zárat szerintem
fogsz egy szövetcsíkot és ráakasztod a belső kilincsre és amikor kimész meghúzod a szövetet és megszorul ha nem vastagabb szövetet teszel rá
8/8 anonim válasza:
"utólag nem tudsz rátenni egy beépített műanyag ajtóra ilyen zárat szerintem"
De csak szerinted!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!