Műanyag erkélyajtót hogy lehet kívülről behúzhatóvá tenni?
Figyelt kérdés
Szeretek az erkélyen álldogálni de nem tudom magam után behúzni hogy a hideg ne menjen be a szobába.2013. szept. 28. 22:44
1/6 anonim válasza:
Én fogtam egy anyagot, levágtam belőle egy csíkot. Végét kilyukasztottam és ráhúztam belül a kilincsre, majd az anyag másik végét meghúztam kintről, így húztam be az ajtót. :) Egyenlőre bevált, sajnos kilincs nálunk sincs kívül, így csak ezzel a módszerrel tudom becsukni az ajtót. :)
2/6 A kérdező kommentje:
Jó ötlet amit írtál!De amig kint vagy addig fognod kell az anyagot vagy elengedheted és nem nyilik ki az ajtó?
2013. szept. 28. 23:04
3/6 anonim válasza:
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet.
2013. szept. 28. 23:49
5/6 anonim válasza:
Egyes vagyok, pont ez a jó hogy nem kell fogni, hiszen az anyag beékelődik az ajtó és az ajtó félfa közé. :) Ma "találtam fel" mert már kockára fagytam a lakásban úgy kihűlt. :D
6/6 A kérdező kommentje:
Én is igy jártam ! Köszi mig nics jobb ez is megfelel!
2013. szept. 29. 00:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!