Saunier Duval KLO 20 kazán szarakszik. Akinek már volt ilyen problémája, leírná a megoldást?
2013. nov. 19. 20:36
1/8 szokratesz válasza:
"szarakszik" problémával még nem találkoztam, így aztán javaslatot sem tudok tenni, hogy a huggyantót kell kicserélni vagy a nyamannyut megfeszíteni.
2/8 A kérdező kommentje:
Lásd videó.
2013. nov. 19. 21:18
3/8 anonim válasza:
Olyannak tűnik, mintha a lángérzékelő (porcelán foglalatban egy drót belóg a lángba a gyújtó mellett) nem működne és azért tilt le.
4/8 anonim válasza:
Ionizációs probléma. Begyújtáskor a szelep nem kap vissza jelet hogy meggyulladt az égősor, ezért tilt le azonnal. Pucold meg a porcelánon (nem a szikráén) a sarukat, esetleg cseréld ki a kábelját!
Üdv.
5/8 A kérdező kommentje:
Már cserélve lett az ionizációs elektróda is. A kábel ellenállása alig mérhető, tehát az is jó. A saruk szorosan illeszkednek, még fogóval is összenyomtam picit.
2013. nov. 20. 17:29
6/8 A kérdező kommentje:
Megoldódott a probléma. Be fog szarni a seggetek. Most figyelj: fordítva kellett bedugni a konnektort:DDDD
2013. nov. 20. 20:16
7/8 anonim válasza:
Van ez így. Vaillantoknál jellemző a fázisfüggés. Ebből is tanultunk. :)
8/8 anonim válasza:
Az én cirkómnál is leírták hogy fázis-nulla sorrend függő, de azt hittem ez alap és nem változik napról napra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!