Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Szerintetek milyen legyen a...

Szerintetek milyen legyen a szobám színe?

Figyelt kérdés

Két dulux falfestéket néztem ki, egy kéket(jégvilág) meg egy zöldet(üde rizskalász).

[link]

itt a katalógus is és az összes szín ott van a 20. oldalon

Nem tudom eldöntetni melyik lenne jobb a szobámba :/

Van rajta egy ablak meg egy erkélyajtó,melyek észak-keleti fekvésűek,így délután elég sötét. 15 nm2.

ezt már egyszer kiírtam az egyéb kérdések közé,de ott csak egy választ kaptam

2013. okt. 27. 19:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Fasza, akkor még viszonylag sötét is, és a ferde fal miatt mennyezet sincs igazán amivel fel lehetne húzni a magasságérzetet. Ne haragudj érte, de nem javaslom a hideg és sötét színeket. Be fogsz kattani mintha műtőben lennél vagy fázni fogsz akkor is ha 25 fok lesz a szobában. Ez picit pszichológia is. Az lehet mentő körülmény ha sok a falra aggatható dolog és a falszín alig villan elő.
2013. okt. 28. 17:02
 12/13 A kérdező kommentje:
akkor ajánlanátok pár meleg színt? sárgára nem akarom, a testvéremé pedig narancsos-barackos árnyalatú lesz így az is kilőve...:D
2013. okt. 28. 17:10
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha fiú vagy, akkor nem ajánlanám a rózsaszínt. Amúgy mehetne a (halvány)sárga, olyan, mintha sütne a Nap.
2013. okt. 28. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!