Szerintetek milyen legyen a szobám színe?
Két dulux falfestéket néztem ki, egy kéket(jégvilág) meg egy zöldet(üde rizskalász).
itt a katalógus is és az összes szín ott van a 20. oldalon
Nem tudom eldöntetni melyik lenne jobb a szobámba :/
Van rajta egy ablak meg egy erkélyajtó,melyek észak-keleti fekvésűek,így délután elég sötét. 15 nm2.
ezt már egyszer kiírtam az egyéb kérdések közé,de ott csak egy választ kaptam
hát,az ágyam kék,valami ilyesmi [link] nem ilyen de hasonló :D amúgy a zöld engem is jobban vonz,barátságosabb, csak ugye az ágyam >.<
az összes többi bútorom barna
Fotón minden jól néz ki, de a kék egy hideg szín, nem ad jó érzetet hosszútávon egy lakásban. A jégvilág nagy felületen baromira sötétnek fog hatni, ne ilyen kis kártyán teszteld.
Az üde rizskalász is borzalmasan sötét, totál összenyomja a lakást hacsak nem 4 méter magas és a mennyezet fehér.
Fesd le vele, és gyere vissza és írd meg, hogy igazam volt. ;) Teljes felületen még az ébredő rét ami élvezhető lehet. Ezek az erős színek arra alkalmasak, hogy 1-1 falat, falrészeket, betéteket fessenek le vele, nem teljes szobákat, főleg nem mennyezettel, mert IKEÁ-s hatás helyett cigányputrivá változik a kéró.
hát...ezek után akkor még 2 színt néztem ki a zöldek közül a rügyező akáciát(a 7. oldalon ott van hogy milyen színű lenne a falon) vagy a vörösek közül alhambra falait bár akkor ez végképp nem lenne jó az ágyam miatt..
a mennyezet pedig fehér marad, abelmagasságot meg most lemértem kb. 2,1-2,2 m
jaj bocsánat alhambra falai 13. oldal
ez lemaradt...:D
2,2 m? Ez naggyon kevés egy lakáshoz. Maga az ajtó 2,10. Nem 3,2?
Talán a rügyező akác még elviselhető ha a menyó fehér. Az ágyadra meg vehetsz zöld árnyalatú párnákat, hogy meg legyen a kapcsolat.
Ha meg mégis a kék felé húznál, akkor a legvilágosabbat és szürkéset javaslom. Semmiképpen sem lilásat vagy sötét hideget. A falon akkor jól mutatnak a fa színű keretek stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!