Hogy vegyem rá anyukámat, hogy külön szobám legyen?
Figyelt kérdés
Már pici baba korom óta egy szobában vagyok a tesómmal.És hát eljött az idő hogy mindketten külön szobát akarunk :D De anyukánkat nem tudjuk rávinne.Nincsen valamilyen ötletetek?:D2013. júl. 21. 21:15
1/9 anonim válasza:
én 18 éves vagyok és a 16 éves öcsémmel kell 1 szobán osztoznom....... a f*s**m a ny*m*rék szüleimbe
2/9 intrepid válasza:
Hely lenne hozzá? Erről semmit sem írtál. Melyik szobát sajátítanád ki, eddig azt mire használtátok?
3/9 A kérdező kommentje:
Ahogy tervezgettük,anya menne a nappaliba,én maradnék,tesóm meg anya szobájába:) meg lehetne oldalni...
2013. júl. 21. 21:32
4/9 anonim válasza:
Te szívesen aludnál éveken keresztül nap mint nap a nappaliban?
5/9 anonim válasza:
Hát, kérdezz rá, hogy mit szólna hozzá, mondd el, hogy lassan ilyen igényeid lennének, de azért tudd, hogy ez nagy áldozat lenne édesanyád részéről, le kellene mondania a magánszférájáról, amire talán neki még nagyobb szüksége van, mint nektek. Mennyi idősek vagytok, azt megkérdezhetem?
6/9 A kérdező kommentje:
11,18
2013. júl. 22. 09:30
7/9 anonim válasza:
Igen, akkor valóban ideje lenne. Ha anyukád be tud rendezkedni a nappaliba, lehet, hogy belemegy. Jó lenne, ha az is zárható lenne, nem egy légterű mindennel. De akár függönnyel is meg lehet oldani a privátabbá tételét. Nem tudom, milyen lehet a hozzáállása, de csak az a megoldás, ha leültök és átbeszélitek a dolgot.
8/9 anonim válasza:
Nem lehetne ketté választani a nagyobbik szobát valahogy?
9/9 A kérdező kommentje:
Mindegyik szoba külön van :) ugy hogy hazaérek a nyaralásból és ráveszem:)
2013. júl. 23. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!